Mediser Merhaba arkadaşlar 11 haftalıkken basıma geldi WC yaparken kan gelmişti şehir dışındayken doktorum uramısın şase verdi idrar yolu enfeksiyonu diye kullandım geçti … şuan 16 haftalık olduk yine WC birazda zorladım büyük WC için kan geldi başına daha önce gelen oldu mu ?
Aylaa123 Mediser büyük tuvalette zorlanıyorsanız kan gelmesi normal damarlarda çatlama meydana geliyor çok zorlamayın basura çevirirsiniz
Liv3652 Mediser ya enfeksiyon ya da hemoroid olmuş olabilirsiniz ilk idrar tahlili verin bazi enfeksiyonlarda tek kullanımlık şaseler enfeksiyonu tam iyileştirmiyor ileri derecede olursa
Civciv53 Mediser 9. Haftada kabız olmuştum. Gece tuvalete çıktım sabah uyandığımda kan pıhtısı gelmişti. Hemen acile gidip kan uyuşmazlığı olduğu için iğnesini oldum. Zaten progestan kullanıyordum. Riskli gebelik olduğum için doktorum hep ilaçlarımı kabız olmamam için ona göre verdi sağolsun bir daha da yaşamadım.
yokusbebek Mediser Mantar veya idrar yolu enfeksiyonunuz varsa olabilir. Ben de çok kez yaşadım. Hatta en sonuncusunu Perşembe günü 🥲 Doktorum mantardan dolayı olduğunu söyledi.
Aylaa123 Mediser büyük tuvaletinizi yaparken olduysa vajinadan değil makattan gelmiştir ama çiş felan yaparken vajinadam geliyorsa farklı bir durum olabilir
Gizem9688 Elfkzlky benim de basura cevirdi. 6 gün var doguma. Insallah dogum sonrasi geriler. 1 haftadir her gün tuvaletimi yaptiktan sonra asiri kanıyor basur
Elfkzlky Gizem9688 moralini bozmak gbi olmasın. Dogumdan sonra da ıkınmaya baglı artacak ama azalmayacak. 🥲🥲 sakın kabız olma. Bol bol kayısı hoşafı iç. Kayısı tuket. Bol su iç. Eger rahatsızlıgın devam ederse kantaronh pamuğa surup afedersin tam oraya skıştırıp uyu. Sabaha kdar kalsın yani. İki gune toparlar basırunu. Ama iki gun yapınca bi kaç gun ara koy. Yoksa hergun yapınca kalıntıya sebep oluyor
Gizem9688 Elfkzlky sezeryan olacağım dogum yine de etkiler mi? Kayisilarimi simiden kaynattim. Hem tanesinden öz yaptim sulandirip iccem hem de kurusunu kuru dutla kaynatip hosaf yaptim. Insallah ishal olursam sezeryan sonrasi rahat ederim diye düşündüm
Elfkzlky Gizem9688 evet canım çok iyi yaptın. İç. Rahatsız etmesin seni sezaryen de olsan. Sezaryende oturu ıkınman olmayacak zorlamaz o anlamda evet ama bu sefer sanırım sezaryen onların da gaz sorunufilan oluyor. Sen yine bol su iç hoşaflarını tuket. Ve dediğim gbi agrın olur da basurun artarsa kantaronu pamuga surup oraya gece yatmadan once koy sabaha kadar kalsın. Cok faydasını goreceksin Allah ın izniyle
Leyliya Mediser ıkınmaya bağlı geliyorsa polip olabilir vajinal muayene ile görülüyor benimde 11. Hafta kanamam oldu 19a kadar ara ara devam etti sebebi bulunamamıştı 17-18. Haftalarda ıkınma sonrası olduğunu farkedince doktoruma söyledim gebeliğe bağlı gelişen bir durummuş ve muayene esnasında alınmaya müsait bir yerde ve küçük olduğu için aldı doktorum birkaç gün kahverengi leke geldi sonrasında şükürler olsun tamamen kesti