Canimoglummm melekblgn ya bende de çok oluyor hatta korkmuştum ilk zamanlar ama şu an günde 1 2 defa oluyor kalp atisi gibi😊 33 haftayız oglumla💙😊
Bussraefe Bizde 37 haftalığız dün gece ve bu gece hissettim ilk defa bende 😍 5-6 dk sürüyor ritmik bi atış oluyor karnımda çok tuhaf bir his 💕👶🏻🌸
2405 melekblgn evet canım sırf iş yapsam bile görür görmez herşeyi bırakıp onu izliyorum o kadar güzel ki ☺️😂 bende anlam verememiştim ilk başta ama hıçkırık olduğunu yeni ögrendim 🤭🤭🤭
melekblgn 2405 bende çok korkmuştum hatta eşim doktoru aradı sabah 7 de 🙊 öğrendiğimizde çok güldük ama süresi git gide uzayınca tedirginleştim ☺️
Neroizm melekblgn ben hamileyken her gun en az 7-8 kere uzun suren hickiriklari oluyordu iyi bir sey oldugundan uzulmemeye calisiyordum. Dogdu cocugun hicbir aliskanligi degismedi hala o kadar hickiriyor. 🙂
melekblgn Neroizm gerçekden mi ☺️ Ay lütfen içerkedki alışkanlığı devam etmesin gece boyu uyanık içeride bale yapıyor 🙈
031965 Ben 26dayım henüz hıçkırma hissetmiyorum herhalde biraz daha zamanı var :) aa bu hıçkırık diyeceğim net bişey olmadı hiç
melekblgn Gizemyunusduman evet o bebeğin hıçkırması oluyor artıl yavaş yavaş sen hissedersin dışarıdanda bir aya kdar hissetmiş olursun
Gizemyunusduman melekblgn yaa çok teşekkür ederim ilk hamileliğim ve hiçbişey bilmiyorum sorucak kimse de olmadığı için anlayamıyorum ne olduğunu çok mutlu oldum şu an 😍😍😊
melekblgn Krasivyy değişiyor sanırım yazanların arasında 20. Haftada bile hissedenler var ☺️ Minik bir kalp ritmi genellikle sabaha karşı veya gecenin bir yarısında olucak 😌
Neroizm melekblgn vallahi gecmis olsun. Benimki de hic uyumuyor diyordum da inanmiyordu kimse, dogdu kendi gozleriyle gorduler.
2405 melekblgn bende öyleydim canım 😂😂 çok güzel bi duygu ya onun öyle atması bile rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin ❤️😍
Vera melekblgn bende 28 haftalığım böyle 1 dakikada arka arkaya damar gibi çok sık atıyor o dimi hıçkırık :)
Gmzcngi melekblgn evet bizimkininde uzun sürüyor ama ben hıckırmayı sevmem hiç o yüzden bebiş hıçkırdığında cok üzülüyorum😢🤭