2ay 27 günlük anneyim saglıklı bir dogum yaptım hamdolsun Rabbime bazı hatalarım oldu bazı üzüntülerim oldu anlatıyım iştedim
😞hastanede ilk topuk kanı alındı bebek aç oldugu için hatalı çıktı 4gün arandım saglık ocagından kana gel die 2 kana gidiyorum die gittim birde demesin mi ilk kanda sma şüphesi var demesinler mi ögle bir üzüldüm bir gün sonra 5gün doktor kontrolü var sarılık çıkmasın mı bebegimi elimden aldılar yogunbakıma sarılık için git gel ne lohusalık bildm ne ne yaptığımı bildim 2 geçti eve geldi ama. Sma sonuçlarını bekledik bir hafta canımızdan can gitti sükür bisey çıkmadı sonrasında gel git zaman 14 günlüktü gaz çıktı başımıza ben perişan oldum anneme taşımdım resmen. Doktora git gel derken ilk doktorum burun için fizyolojik su uyla temizle 2 damla bende hergün yaptım ettim sonra gazadan
- ( 2. Doktorum)git gel 2 aylık oldu bebegim çocuk uyumuyor gece gündüz hiç sonra gene gittim olmuyor gaz geçmiyor dedim yapamıyorum annemle bakacak kadar biri degilim ama bakamıyorum dedim Doktor konuşalım dedi önce memeyi tam tutur gaz yutmasın dedi bebegin burnunu nazal suyla temizle dedi aldım fışkırttım çektim ettim derken çocuk nefes almaya başla sanırım ki oglan uyudu ben üzüntüden hasta oldum ogluma iyi bakamıyprmışsum die sonra gaz devam etti ama özellikle gaz damlalarını zamanında verin birde agızdan gaz alın
Ben bazı konularda yandım six yanmayın