yokusbebek Hamilelikte en çok neleri özlediniz? Ben kot pantolon giymeyi, cips yemeyi ve yüz üstü yatmayı özlediiim 🤭😁
hepoyleolurzaten__ yokusbebek Birincisi kot pantolon ve crop giymeyi İkincisi rahat rahat uyumayı Üçüncüsu yüz üstü yatmayı 😂 Dördüncüsu kendimi hayattan vazgeçmiş gibiyim penguen gibi yürüyorum 😂
zeynosileannis yokusbebek ya ben cips falan yiyorum canım isteyince 😂 rahat yatmayı özlüyorum çünkü karnım şimdiden taş gibi uykuya zor dalmalarda başladı
cLearQueen yokusbebek bütün zararlı alışkanlıklarimı özledim. Sigara alkol sağlıksız beslenme… ve ignesiz ilaçsız hayat
yokusbebek cLearQueen Ay evett o kadar çok ilaç kullandım ki enfeksiyon için. İlaçsız hayatı ben de özledim 🥲
huysuz__ yokusbebek evet bu gebeliğimde mide yanması ekşimesi çok yaşıyorum, normalde ayda 2-3 kez yapar yerdim, haftaya bi doğuram ilk işim köfte yoğurmak🥲
yokusbebek huysuz__ Ya ben de çok mide yanması yaşıyorum. Ama neyin yaktığını hiç bilmiyorum, dikkat etmedim 🤭
huysuz__ yokusbebek ayy önünüzde saygı ile eğiliyorum, en zor, en fedakarlık isteyen branş sizinki 🙏 ben lisede din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeniyim
yokusbebek huysuz__ Zor oluyor gerçekten ve Urfadayim sınıflarımız çok kalabalık. 45-50 arası oluyor 🥲