Bsnrarslan75 Kizlar migdem baskı var nefes alamıyorum rahimim batiyo bebeğim iri bir bebek nasıl olucak böyle yatamıyorum bile
Mervecemiray Bsnrarslan75 aynı gün ve aynı şikayetler afedersin büyük tuvaletimi de yapamaz oldum nefes alamıyorum artık 😏
Mernana Bsnrarslan75 35+5 bende aynı durumdayım bugün burun açıcı bant aldım gratisten kızlar fayda ediyor biraz da olsun rahatlattı yoksa hart hurt nefes almaya çalışıyordum
EsEf Bsnrarslan75 al benden de okadar 37+3 üm salı doğumum var ama ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ayakta iş yapmak zaten imkansız bebek aşağıda hep aşağıdaydı zaten neyse diyorum az kaldı
EsEf Bsnrarslan75 ayakta 5 dk durayım 6. Dk kasıklarıma iğneler batmaya başlıyor oturmak zorunda kalıyorum
EsEf Alisa_ ay evet benmki de kız :) bi hemen salı olsun istiyorum bi istemiyorum iki çocuklu hayat korkutuyor beni ☺️
EsEf Alisa_ sizinde mi ikinci çocuk benim bu ikinci kız olacak hastaneye gidicem bir yarım evde kalacak 3.5 yaşında bir kızım var
Alisa_ EsEf Benim oğlum var bir tane, eylulde 4 oluyor. Aklim fikrim hep onda😐 hic bensiz kalmadi ve bensiz asla uyumaz😐 Bebekten cok onu dusunuyorum. aglayasim geliyor surekli kafamda sacma sapan kuruyorum surekli😐
EsEf Alisa_ aynen kızım da bensiz kalmadı hiç bensiz uyumaz 1 aydır yavaştan hazırlıyorum onu hastanede kalacagımı kardeşini alıp geleceğimi falan tamam diyor çok heyecanlıyım diyor hastaneye gelip te geri dönmezse diye korkuyorum istiyorum iki parçaya ayrılayım bir parçam onunla kalsın
Alisa_ EsEf Aynen ya bende oyle dusunuyorum) hazirliyoruz onu babasiyla tamam diyor ama ne bileyim gece nasil uyuyacak aklim hep onda😊
EsEf Alisa_ hayırlısıyla bi sağlıkla doğuralım da gerisi halolur düşündükçe insan daha kötü oluyor Allahtan kreş var pazartesi öğretmeni ile de konuşacagım salı onunla konuşsun diye