Kızlar bişey dicem ama inanmicaksınız gece gece psikolojim bozuldu 😭 daha 9 haftalık hamileyim karnımın sol tarafında yırtılma var 😭 doğuma kadar harita olurum çatlak kremi kullanıp sonuç alan varmı
    aysecam canım benim ilk başta bacaklarım kalçam göğüslerim çatladı karnım çatlamaz diyodum ama malesef çatladı hiçbişey kullanmadım ben birde kilo almaya meyilli insanım oyüzden çatladım çok 38 haftalığım
      aysecam badem yağı kullan aktardan al ben ilk gebelikle öyle yaptım ama benim arada çok geniş 🤔hiç çatlağım olmadı şükür öbürlerinde kullanmadım ama badem yağı gerçekten işe yarıyo sadece karartıyo sonra tekrar açılıyo rengi Doğumdan sonra👍🏻🧿
        aysecam Bu kdr erken imkansiz kuzum o baska bsydendir iyice bir dusun ve doktora gozuk mumkun deil cnku 5. Ayimdayim karnim anca ciktida krem kullaniorum he kiminin 4. Ay karni belirir o ayri ama 3 ay sonuna kdr karnin ztn cikmazki catlasin.
          aysecam canım korkutmak istemem ama benimde o haftalarda başladı çatlaklarım. Bio oil mustela akla gelebilecek herşeyi kullandım nafile. Genetik diyolar buna şuan 35 haftalığım zebra gibi oldu karnım ama yinede dert etmemeye çalışıyorum uzuvları olmadan yaşayan insanlar aklıma geliyor ve içimdeki minik prensesin bana ömrümün sonuna kadar bırakmış olduğu hatıralar olarak bakıyorum 🤗
            İmkansız değil kızlar birebir bende yaşadım ve ben 23.haftaya kadar hiç kilo almadım o haftalarda çatlamaya başladım olabiliyor malesef
            Nur16 ya ben nişanlandgmda 45 kiloydum birden almaya başladm 52 oldum evlenene kadar be kalçalarım yırtıldı hep şimdide karnım çok sertleşiyor davul gibi oluyor ondan da olabilir
              Didemaydintaskin yok aksine mide bulantısından hiç bişey yiyemiyorum ama nedense karnım şok şişiyor ve sertleşiyor nefes alamıyorum
              Srfn11 ya bilmiyorum bende neyden oldugunu ama doktoruma danışmam lazım kontrolmde haftaya
              Ceren0734 insanın yinede canı sıkılıyor daha çok yırtılmadan doktora söylycem inşallah bi çözümü olur