ysen Kızlar son zamanlarda iyice arttı aslında nefes almakta zorlanıyorum burnum da tıkalı onun dışında sanki anlık nefesim kesiliyor geri düzeliyor gibi bi durum oluyor onu tam anlatamıyorum ama böyle bi durum yaşayan varmıydı
Niloyaaaaa ysen https://mutluresim.com/images/2024/08/17/z76MCG.png. Canım o haftalarda ben yaşamadım ama senin için bunu buldum artan hormonlardan dolayı olabiliyormuş bir de kansızlığın varsa belki o da yapıyordur çok geçmiş olsun bol bol nefes egzersizleri yap burun tıkanıklığın için de deniz suyu falan yapabilirsin belki
ysen Niloyaaaaa ya çok teşekkür ederim hastaneye geldim şimdi bi sorun yok dediler ama işte insan rahat edemiyor ya 😕
Niloyaaaaa ysen o kadar haklısınız ki benimde suyum fazla 36 haftalığım bu yüzden ciğerlerime çok baskı yapıyor azıcık yemek yesem nefes alabilmek için çırpınıyorum ve o nefes darlığı insanı panikletiyor ölücekmiş gibi hissettiriyor üstelik bir de burnunuz tıkalıymış iyice zorluyordur sizi çok geçmiş olsun 🌺
Maya91 Ben de 9+0 ım. Bikaç gündür bende de var. Ben gebe kalmadan önce de psikolojik nefes açlığı vardı zaten. Hormonlarla tuz biber oldu 😬😬neyse dert etmeyelim, sıkıntı yok elbet geçicek 💞