12moom Kızlar 32.haftamdayim ağırlaştım gün içinde bisey yapasım gelmiyor ama geceleri sanki hiç hamile değilim gibi hissediyorum heryere girisiyorum😄 benim gibi olan varmi
Twobabymom2 12moom bende 32+4 haftaligim inanır mısın fosur fosur köpüklü su yapıyorum evleri heryeri temizliyorum o kadar rahatlatıyor ki o köpüğü yiyesim geliyor bide neden aceba bu bilmiyorum o temizlik köpük kokusu ya eriyorum şuan bile 🫠
Booksandcats Haftadayım ben de uyanınca öğlen 1-2ye kadar ölü gibi sürünüyorum akşama doğru hepten enerjim geliyo🤣
12moom Twobabymom2 ayyyy sen bensin valla aynıyız hele o sabun kokusu varya tahammül edemiyorum ya bildiğin yiyesim geliyor 😄😄😄
Twobabymom2 12moom of bunun bı çaresi yokmu gerçekten deterjan yüzey temizleyici kullanmak istemiyorum ama mahfoluyorum canım istiyor sanki yemek istiyorum 😅
Melike_00 12moom yüzey temizleyici ne kullanıyorsunuz ben kalıcı kokulu bir şey olsun istiyorum hiç kalıcı değiller
12moom Melike_00 ben gratisin benri markası var Bi tane pembe yüzey temizleyici onu kullanıyorum aşırı kalıcı birde doa nin beyaz sabun kokulu yüzey temizleyicisi bu ikisi vazgeçilmezim aşırı kalıcılık ve mis gibi kokuyorlarr