Baby_B QBuse1123 Yerlesme kanamasi damla damla gelir.Kan gibj degil akinti gibidir. İlk gebeligimde adet günümde gelmisti 2.gebelikte yasamadim yerlesme kanamasi
Sema3425 Bende çok az sildikçe gelem 2 gün lekelenme oldu ama betam artıyordu adetten 5 gün önce öğrendim
QBuse1123 Sema3425 ayy beb test de yapamadım adet günü kanamam oldu 2. Gün kahverengi 3 .gün kahverengi bitti sizce var mı şuan akıntı var ve ara ara karnım ağrıyor 5ine adet oldum şuan 17
dora2110 Baby_B benim regl günüm yarın, bu sabah damla damla çok az kahverengi akıntı oldu kesildi regl oldum sandım ama gün içinde daha hiç olmadı test yaptım negatif yerleşme kanaması olabilir mi
Baby_B QBuse1123 Adetiniz yakin zamanda bittiyse o renk kanama gelebilir İcerde kalan kan cikmis olabilir Ama tabi doktora gitmenizin zarari olmaz🙂
QBuse1123 Baby_B yok yakın zamanda değil gecen ayın 5inde olmuştum bu ayda 5inde oldum gecwn ay 6. 7 gün sürdü kalmamıştır bence ilk defa oldu bu ilk hamileligimde yaşamadım yerlesme kanamasi bu da böyle olunca ilk gün tek kanama oldu