SancarMom Hangisini tercih ettiniz anneler? Memnun kalıp kalmadığınız değerlendirebilen var mı hangisini almalıyım ? Braun IRT 6520 Thermoscan Braun IRT 6525 Thermoscan Braun IRT 6515 Thermoscan
yokusbebek SancarMom Bebeklerde en iyi sonucu koltuk altı ölçümü verdiği için Prt 2000′i tercih ettim.
yysmnn SancarMom bizde 6525 var çok memnunum gece karanlıkta rahatlıkla ölçümde yapabiliyorum ışığı var tekrar ışık açmama gerek kalmıyor ayrıca hastanede gittiğimizde de hep kulaktan ölçüm yapıyolar onlarda hep braun
Tugcev SancarMom en iyisi 6525 diye biliyorum 6515′de hep negatif yorumlar vardı benim içime sinmedi. Mağazalarda 6525 bulamayınca 20’sini aldım bende. Alanlar bana ne olur olmaz bir tane uygun fiyatlı koltuk altı ölçme al teyit edebildiğinde teyit edersin dedi. Bir tane de öyle aldık
SancarMom yysmnn Bende onu almayı düşünüyorum evet hastanelerdede onu kullanıyorlar en doğru sonuç diyorlar doktorlarda 🤷🏻♀️ Oda ısısınıda ölçüyormuş doğru mu ?
yysmnn SancarMom öyle bir özelliği var mı gerçekten bilmiyorum hiç oda ısısı ölçmedim. Ayrıca ben trendyoldan almıştım sorunsuz gelmişti bulamazsanız ordan bakabilirsiniz
SancarMom Tugcev Kullandınız mı ? Bende 6525 alacağım. Birde o dediğiniz küçükten önemli gerçekten ateş ölçer
Tugcev SancarMom kullanmadım ne desem yalan olur. Kullanan bir arkadaşım memnun olduğunu söylemişti. Bütçe müsaitse ve bulabilirseniz bence de 25′ini alın hiç tehlikeye atmayın. Hepsiburada trendyol gibi platformlarda satıcı farkından dolayı güvenip alamadım ben. Yoksa önceliğim oydu