MNesemm Kızlar size bir sorum olcak teste cikipta kanda çıkmayıp hamile olan varmı birde bana diyolar ki teste cikipta kanda çıkmasa bu dusgebeliktir diyolar ben Cook zordayım ne yapcagimi bilmiyorum bana yardimmm
Nymphadoraa MNesemm hanımefendi bence siz test yapmayı bırakın açtığınız konular hep aynı. Bu kadar strese sokmayın kendinizi zaten daha çok varmış adetinize. Allah gönlünüze göre versin
gayesblog MNesemm Test yanıltır kan yanıltmaz. Kanda çıkmadıysa gebe değilsinizdir İdrar testi pozitif olanların kanda direk pozitifi görmesi gerekir. Kanda görünmüyor ise evde yapılan testlerde pozitiflik görmek imkansızdır.
Booksandcats Hcg önce kanda çıkar. Kan tahlilinizde çıkmadıysa muhtemelen test bozuktur. Dış gebelik bile olsa hcg artar
Booksandcats MNesemm geçenlerde burda bi kadın vardı 3-4 tane test yapmıştı hepsi pozitif çıktı kanda çıkmadı testlerin bozuk olduğu anlaşılmıştı. Kanda çıkmadan idrarda çıkması imkansız yani siz yine de şüpheniz varsa reglinizin gecikmesini bekleyin erken yapmışsınız testleri de
Gzde_defne MNesemm şimdi gördüm eski msjlarınızdan baktım isterseniz adetinizden 2.3 gün önce tekrar erken gebelik yapın çıkarsa ardından kan verin.zaten adete 11 gün varsa kanda bile bu gebelik çıkmaz