Ay kızlar az önce bi video izledim skandal . Doğumda kız olduğunu öğreniyor aile şok içinde zira hazırlığı erkek bebek üzerine . Bu zamanda var mı böylesi yaaa prim mi kasıyorlar ne alaka böylesi sizce
Doğumda cinsiyet farklılığı !
Delice_zeytin ultrason kalitesi, bebeğin pozisyonu, annenin yağ dokusu bazen yanlış ölçüm veya tahminlere sebep olabiliyor.. böyle bir şey için neden prim kasılsın ki
Delice_zeytin aynısını komşumun kardeşi yaşadı evet var maalesef. ben de kılpayı kurutuldum herhalde yüzde yüz erkek dedi ama neyseki 16da öğrendim ben kız olduğunu 😂
esca344 ya 16. Haftadan 30 a kadar yanılmalar eyw anlıyorsun bi nebze mazeret bulup , ama kocaman oda süsleri konseptler hazırlanmış doğumda farklılık yaşanıyor çok tuhaf . O koca konsepti yapacak parası var ki süper bi hastanede veya doktorda da zamanını tamamlamıştır
huysuz__ ya bu zamanda maddi durumun süper konseptler yapacak kadar iyiyken iyi bir hastane de iyi bir doktorda giden biri için çok absürt kaçtı bilmiyorum çok şaşırdım . Devlet hastanesi olsa ilgilenmiyor doktorlar belkş olabilir dersin
Delice_zeytin belki de dediğiniz gibi instagramda falan yorum kasmak için yalan yanlış cinsiyet yanılması diye paylaşanlar vardır , artık etkileşim uğruna herşeyi yapar oldu millet,
şaşırmam yani 😅 ama bazen gerçekten bebikler içerde iyi saklıyor kendini, yanılma olabiliyo haliyle
- Düzenlendi
- Delice_zeytin aynısını yaşadılar hem de detaylıya bile girdiler özel hastane ama onların hiçbir suçu yok tamamen doktor 😑 doktor en başta kız demiş 12de kesin demiş 16da doktor yine kızınız demiş detaylıyı kendi doktoru yapmış detaylıda doktor erkek olarak görmüş ama bunlara daha önce erkek söylediğini sandığı için cinsiyetimizi konuşmuştuk zaten aynı demiş sonuç kocaman bir yanlışlık çocuk erkek doğdu doktorla konuşunca durum ortaya çıktı doktor notlarına bakıyor 16ya kadar kesin kız demiş evet detaylıda kız dediğini unutmuş böyle bir sacmalık bütün kontrolle gidip bu şekilde bir olay yaşadılar şaka gibi ama gerçek çocuk pespembe büyüdü ilk aylarında 😂 hastane süslemesi de yapılmıştı bu arada 🫢