Hayalianne Aybarssmom_ verdim bekliyorum ama days doctor için yalancı pozitif diyorlar o yüzden sevinemiyorum şuan
MNesemm Hayalianne cnm bende yaptırdım bana geb lik yol dediler aynı di birde benim adete 10 gün varr
Hayalianne MNesemm benim adetim geçti canım 10 gün demekki yok hala olmadım bakalım hayırlısı artık umudum yok
myangelson Hayalianne bu testler çok yanıltıyor çoğu kişinin böyle olup negatif çıkıyor maalesef umarım sizinki gerçek pozitiftir kan verin en garantisi
MNesemm Hayalianne cnm içini rahat tut inşallah olur benim testlerde çıkıyor ama kanda çıkmadı adeti bekle dedi bana bende öyle yapcam
Hayalianne MNesemm bende adet olmayı bekliyorum canım doktora gitmedim ankaradayım memlekete gidince gideceğim inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine
07070707 Benimde yalancı pozitif oldu ama bu baya belirgin bukadar da olmamalı ya çoğaldı bu sahte pozitifler
Hayalianne 07070707 cidden belirgin bide 4 dakikada böyle oldu bende çok heyecanlandım ama kanda yokmuş
Hayalianne Cicekkadin canım 13 gün gecikti hala adet olmadım tekrar da gitmedim kan vermeye moralim bozuldu şimdi kendi memleketimde değilim gideyim kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum