Nesli5181 Kızlar 8 hafta 4 günlüğüm, ve aksam saatlernde karnıma adet gibi ağrılarım ve bel ağrım var iki üç gündür. Aynı durumu yaşayan var mı?
Ayazfatos Nesli5181 bende oyledim cnm halende oyleyim suanda 9+1 im ozellukle sabahlarinuayndgimda karnim cok agriyo adet sancisi gibi bunlar rqhim genisledgi icin oluyormus
R_Arslan Nesli5181 canim bende 8+3um bu zamana dek ara ara kasik agrilarim olurdu ama 8e girdikten sonra biraz siddetlendi normalmiş endiselenecek birsey yok kendimizi yormayalim bol bol su icelim bebisler buyuyor ondan bu agrilar🐤
Nesli5181 ben 5 haftalıkken öğrendim ozamanda aynıları vardı bu ağrıların,bayagıdır yok mesela ama iki gündür gün içinde değilde akşamları yakalıyo beni ağrılar😔 R_Arslan
yesilanne97 Tam bende 8+4, keşke sadece kasık ağrım olsa uyanık olduğum her saniye mide bulantım yanmam var. İnanın 2 gündür tek öğün yiyebildim
Nesli5181 yesilanne97 Allah sabır versin, bende bulantı çok nasir oluyor çok şükür o yönden şanslıyım 🥰
Nesli5181 Htcgkn7301-- Bende olmadı canım ama üç 4 günde bi şeffaf akıntım oluyor. Ancak günlük pedde yakalayabilirdim akıntıyı,onuda pek tercih etmiyorum iç çamasırındada denk gelmediğim için ben lekelenme olduysa da farketmedim açıkçası
Htcgkn7301-- Nesli5181 benim adet zamanı oldu bugün kontrole gittim herşey normal dedi dr ama yine oluyo progestan kullanıyorum dün aksam proluton depot yaptırdım