Kızlar iyi günler sizin eşleriniz de böyle mi? Hastane randevusu aldım yalınız git diyor.Hastane yakın olsa ona minnet etmem kendim giderim çok şükür okumam yazmam var ama hastane uzak bide yalınız hiç gitmedim o hastaneye ona inat aldım randevuyu yalnız gidecem inşaAllah gider gelirim.Endokrin bölümüne gidecem oda her zaman gittiğim hastanede yok tiroid bezleriyle alâkalı.4 gün sonra ya aldım gider gelirim inşaAllah.
Kendimi o kadar yalınız hissediyorum ki😔
Bende çalıştığı için yalnız gidip geliyorum ben söylüyorum ben kendim giderim diye çalışıyorsa çok takma
Bende sürekli kendim gidiyorum şehir dışındaki hastanelere bile kendim gittim çalışıyor çünkü çok şükür kendi başımada halledebiliyorum kendi işi olur ve zamanı olur gelmezse ozaman sorun edilir ama başkasının yanında çalışıyorsa yapacak bişeyim yok sende çok takma kafana elbet geleceği günlerde olur
68pembemavi01 yani ben de yanlız gittim çok defa. İşten izin almasın her defasında diyorum. Arabaya atlıyorum gidiyorum yakın da değil yani yarım saat sürüyor neredeyse. Bi şeker yüklemesine beraber gidelim dedim o da açlıktan tansiyonum düşer falan diye yalnız gitmek istemediğimden
- Düzenlendi
68pembemavi01 ben 9 ay boyunca tek başıma gittim kontrollerim e ve bilmediğim bir şehirdi ve hastaneydi eşim biliyordu oraları ama yeni evlenmistik ve ben yeni gelmistim o şehire hiç bir yer bilmiyordum kendisi 1,2 kere götürdü sonra hep ben metroyla gidip 20 dk yürüyüp hastaneye gidiyordum yani 1 saat sürüyordu hastaneye gitmem
Tgbashnn 2 tane de çocuğum var bide uzak hastene o yuzden biraz taktım kafaya.
surprizbebe 2 tane de çocuğum var bide uzak hastene o yuzden biraz taktım kafaya.
Rumeysa_01 Bende giderim inşaAllah.
CeylanAk Bende giderim inşaAllah 🌸
Tiroid bezi hızlı çalışıyorsa korkulacak birşey mi sizin de başınıza geldi mi?
68pembemavi01 ozaman başka canım bırakıcak kimsen yokmu
Tgbashnn Yok canım gurbetteyim.