Tutaste_ Mide yanmanızı nasıl geçiriyorsunuz 30+4 teyim. Bu zamana kadar sütle geçiriyordum artık kan ilacımı içemiyorum busefer. Yağlı yemiyorum sabah kalktıgımda bile yanıyor. 🤷
Betul-97 Tutaste_ Gaviscon kullanıyordum bir ara o bile fayda etmiyordu doktoruma söyledim. Yemekten önce 2 yemek kaşığı iç rahatlatır demişti gerçekten de öyle olmuştu bir deneyin isterseniz
Tutaste_ Betul-97 doktora pazartesi gidicem sormadan içmek istemedim artık bişey yiyince içince acıyo bogazım asagıdan yukarı sınırlerım bozuldı artık
Betul-97 Tutaste_ Gerçekten öyle su içince bile yanmaya başlıyordum mutfağa girmekten tiksinmiştim böyle içtim baya rahatladım
1bebe1meow Tutaste_ Bilmem ki olabilir aslında tahinli olması yeterlidir bence inanılmaz iyi geliyor neler neler denedim bu zamana kadar tahin kadar etkilisi asla olmadı
Tutaste_ 1bebe1meow ölücem yanmasından ya yatamıyorum gece hiç bi şekilde dısarddia yürüyemiyorum yanmasından . Cevremdekiler salak salak saçlı olcak diye konusuyorlar bide onlara dert anlatmaya çalışıyorum 🤷😀
Tutaste_ Merve32- kız benim 28 den beri var desem yeri ya artık yolda yürüyemiyorum midem yanıyor bebiş asadan baskı yapıyor 😀😀
Tutaste_ Merve32- ilaç içmemiştim buzamana kadar valla içicem gibi aynı süte dayandım busefer kan ilacımı içemiyorum
Merve32- Tutaste_ benim de geceleri oluyor sanki uykumun arasında iki defadır inşallah artmaz. Ben de yürüyemiyorum oturup oturup kalkınca vajinam açıyor değişik şeyler yaşıyorum 😂
Tutaste_ Merve32- benimde hanımefendi suyu sallanınca uyuyolarmış ya benimkide boyle bi salıyo kendini taş gibi oluyo legen kemiğime dayiyo kafasını oh miss bende dıdardan işkence cekiyorum. Midemde yanıyo bitaraftan 😀😀 valla eşime diyorum yanında ıkı yasında usak var artık dogurana kadar 😀😀
Semihaoyku Vala ben 12 haftamdan itibaren başladı miğde yanması ne yaprsam geçmedi pronat kullandım şimdiye kadar o rahat ettirdi şimdi gasvin e geçtim buda aynı pek faydası yok pazartesi gidecem değiştirsin gene baska ilaç yazsın
Purple95 Tutaste_ gaviscon ve muz geçiriyordu benim yanmamı sadece. Ama benim gebeliğin başlarındaydı