hilaleee Kızlar sağlıksız gebeliğim var . Boş gebelik içinde bebek yok. 10 gündür anlamlı anlamsız kanamam devam ediyor ama 2 gün önce doktora gittim düşmüş mu diye düşmemiş kesenin sekli bozulmuş dedi. Şekli bozulduysa dusermi sizce.
Mery6619 hilaleee canim benim lekelenmem ile dusuk yapmam 2haftayi buldu. Drum kürtaj yapmak istemiyorum boş gebelik zehirleme yapmaz zaten lekelenmende başlamış kendin düşür dedi öyle dusuk yaptım ama ağrılarım gecmeyince dra gittim parca kalmış onu aldılar. Dusuk yapsanız bile kontrole mutlaka gidin
hilaleee sutlukahve_ kürtaj i kabul etmiyor doktorum ameliyat oldum daha yeni rahimimden kendin düşür dedi
Kubrasdf Benimde ilk gebeliğimde kesem büyümemişti kürtaj demiişlerdi sonra başka bir doktora daha gittiğimde şekli bozulmuş düşmeye meyilli %80 düşer demişti doktorunndediği gibi de 1 hafta sonra gittiğimde düşük gerçekleşmişti 😔
hilaleee Kubrasdf ay inşallah benimkide düşer canım biran önce benimkide bozulmuş şekli kaç gün içinde düşmüştü canım seninki
sutlukahve_ hilaleee ama kendi düşse bile içinde parça vs kalabilir yada düşmeyip seni zehirleyebilir başka bi doktora mı danissan acaba hayırlısı olsun hakkında
hilaleee Mery6619 tabiki canım haklısın giderim benimde öyle 2 haftadır lekelenmem var. Bazen artıyor bazen çoğalıyor. Rahim incelmemis hâlâ 2 gün önce gittim doktora ama kese şekli bozulmuş. İnşallah düşer canım ya benimde 😢 yoruldum lohusa gibiyim Benim doktorumda öyle diyor işte kürtaja gerek yok kendin düşür diyor
Mery6619 hilaleee evet bi süre lohusa gibi olacaksınız kendinizi koruyun çorap falan giyin mutlaka. Yoksa agriniz çok olur. Bana drum bi ilaçtan bahsetmişti düşmesi için onu vereyim düşmezse demişti şükür kullanmadan kendisi düştü. Sizde bi sorun
hilaleee Mery6619 canım senin düşerken nasıldı zormu oldu bide kesen kaç mm di Benimki çok küçük 13mm henüz
Mery6619 hilaleee kac mm olduğunu hatırlamıyorum attım ultrasyon kağıtlarını. Ama kese 5haftalikta kalmıştı. Evet illaki zorluğu var adet kanaması gibi oluyor zaten düşerken sanci gibi geliyor sizde de tuvalet hissi oluyor wcde ıkındıkca düştü. Ama kanamamin başlayıp düşmesi 4 günü buldu. Öncesi kahverengi lekelenmeydi
hilaleee Mery6619 evet benimde 10 gündür kahverengi geliyor canım bazende kırmızı tam kırmızıya donupte düşse inşallah ya
Mery6619 hilaleee maydanozu saplariyla birlikte su koyup mutfak robotundan çektim. İçinde 1tane limon sıkıp içtim. Ödem attırmak için yapıyorlar ya onun gibi belki faydası olmustur bilmiyorum ama
Mery6619 hilaleee valla bende zorlandım ama mecbur düşürmem lazımdı. Kurtajdan korkuyordum ama yinede aldılar kürtaja parca kalmıştı
Mery6619 hilaleee hamilelik düşündüğüm için zarar gelsin istemedim. Bide çok uca kadar inmiş ama atamamis vücudum. Hasta bakıcı çok uçtan aldı dr demişti zaten 2dk falan sürdü