Alisa_ hepsini tek tek cevaplarım hiç sorun değil bu başlığı da o yüzden açtım öncelikle sakin kalmalısın işin sonun da bebeğine kavuşacaksın sadece onu düşün onun heyecanı zaten stres falan bırakmıyor bende panik atak hastasıyım ve ilaç kullanıyordum bir kaç sene önce odaya girdiğiniz de ortam da zaten hemşireler anestezi uzmanı asistanlar oluyor seninle tatlı tatlı sohbet edip vakit geçiriyorsunuz sohbet muhabbet derken bi aklın bebeğin de olduğu için heyecan var hiç düşünmeyin o ortamı tamamen anın tadını çıkarın bebeğinize odaklanın inanın hemen geçiyor bana hem kolumdan hem de ağzımdan vwrdiler bu sefer zaten o narkozu verir vermez 2-3 saniye bile sürmeden gözler vücut tamamen gidiyor bi bakmışsınız her şey bitmiş benim bu ikinci sezaryen ve Yapışıklık vardı sanırım bende o yüzden benim bebekten sonra ilk sezaryenime göre epey geç geldiğimi söyledi geç dediğim de bebek 2 buçukta odaya geldiyse ben 15:40 da falan odamdaydı ama tek diyeceğim şu anın tadını çıkar minik bebeğine kavuşacaksın 🙏♥️