Suuusuu Merhabalar sat göre 6+5 hafta hamileyim dün doktora gittiğimde doktor sadece kese oluşmuş iki hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi böyle bi durum yaşayan var mı boş gebelik olsa söylerdi dimi
HazelSeren Suuusuu canım onlar orda bi yapı gördüğü zaman şüphelenmezler bende de öyle oldu kese vardı içerisinde bebek çok küçük olduğu için bir yapı var görüyorum kalp atışı için 1 hafta sonra gel demişti bende öyle yaptım bebekte biraz büyümüştü kalp atışınıda gördük
Rumeysa_01 Suuusuu bende 5+2 de gittim vajinal muayene ile keseyi gördüm doktor 2 hafta sonra tekrar gel bebeğin olusumuna kalp atışına bakalım dedi 5+4 günlük olduk bugün inşallah hepimizin güzel haberler alacağı bir kontrol olur 🤲🏻💕🧿
Fatmanur12345 Suuusuu aynı durumu yaşıyorum senle 6+2 de gittiğimde sadece kese var dedi haftaya gel dedi pazartesi kontrol günüm korkuyorum açıkçası ilk gebeliğim çok zor bir şekilde hamile kaldım bir buçuk yıl sonunda hamileyim ama insallah sağlıklıdır
Suuusuu Fatmanur12345 ay canım benimde ikinci hamileligim 7 yıl aradan sonra inşallah güzel haberler alırız yaz sonucu merak ederim birde sana ultrason kağıdı verdi mi