Lagertha46 Merve_3351 oyyy ben onu bi şımartıyorum görmeniz lazım. Kendisi hiç romantik değildir ama seni seviyorum demedende hissettirir her şey karşılıklı
surprizbebe Lagertha46 özel bişey değil ya bekarken avon pur blanca kullanırdım onu seviyor işte. Şimdi favorim cacharel noa
elif475475 Merve_3351 ben evde pijamayla bile dolaşmam ama kendim zaten paspal olmayı sevmem. Eşime de yaparım ekstra bir özen. Arada kapıyı açınca bir yere mi gidiyoruz diyor 6 sene oldu evleneli hala alışamadı benim evde kıyafetle oturduğuma 🤣
Tugcev Merve_3351 genel olarak ne yapsam güzel olmuş der zaten 🤦🏻♀️ ama bir şey yapmadan önce fikrini alırım yapayım mı alayım mı yakışır mı yakışmaz mı diye. Ona göre hareket ederim. Sonuçta o güzel olmuş dedikçe hevesim gelir ,😀
esolinaaaaa Merve_3351 evde yapmam da özel bir yere gidince giyinir süslenirim tabi hamileyken olmuyor bu dediklerim 😂😂
Deletedmom_110 Merve_3351 saçlarımı o istedi diye omuzdan kestim belime kadardı çok hoşuna gidiyor sürekli seviyo💙kıyafet konusunda hamilelikten önce giyiyordum ama artık ne eki enerjim var nede fiziğim😂ikinciyi de bir doğurayım da bekarlık kiloma dönme hedefim var inşallah 😍