Ebrkdl Kokuya aşırı hassasiyet ve mide bulantıları bu hafta başladı. Neredeyse yemek yiyemiyorum. Aynı durumları yaşayan var mı ?
BelginnrBlgny Ebrkdl valla benim 4 haftalıkken basladı canım suan 16. Haftadayım rahatladım ama halada bulanma oluyo
Ceren35 Ebrkdl beeeeen kusmamaya calisiyirum ama kokular beni mahvediyor hele burnuma yapismis igrenc bir cirpilmis yumurta kokusu 7+6 yim cubuk kraker ayva ayranla bastirmaya calisiyorum cok zor 🤢
Ebrkdl BelginnrBlgny evet benimde yeni başladı. 7 haftalıkken yeni yeni midem karışıyordu sadece doktorum metpamid yazmıştı ama kullanıp kullanmamakta kararsızım. Ama aynen belirtilerin hepsi aşırı derecede var bende suan 🙁
Begmulusoy Ben de 10 dayim benimde hic bulantim kusmam olmadi cok sukur bundan sonrada olmaz insallahh 😄
Oglununannesi 8+0 olucam sürekli bulanınca hep bişeyler yiyorum ve kilo alıyorum yemezsemde yermden kalkamıyorum bulantıdan napcam ben ya🤔
Ebrkdl Ahh keşke şimdiye kadar Benimde bulanmaZken çok mutluydum. Sürekli bulantıdan benim birşey yiyesim de gelmiyor. Yemek yapmaktan ve yemekten korkuyorum bulantı yüzünden 🙁
Oglununannesi BelginnrBlgny gerçekten öyle ve küçük bebeğim var 9.5 aylık böyle daha zor hele sabahları kabus gibi çocuğumla ilgilenemiyorum bazen ☹
Emnmntmhmmt Ebrkdl 6. Haftamda basladi 13. Haftamdayim azaldi ama gecmedi acikinca aşirı midem bulaniyo yemek yiyincede midem yaniyo 🙄 ne yapacagimi sasirdim