dogakartal zlemceylan bazen uzun sürebiliyor 3 gün gibi bugün tam pik yapmış bence yarın silik çıkacaktır canm bnde böyle olduğunda 3 tane kocaman havuç yedım öğüre öğüre ama ertesi gün silikti sizde yiyin yarını kesınlıkle değerlendirin bugün ilişki olmasın
zlemceylan Yeniyeniden evet onun için akşamına tekrardan yaptım daha silik olmuştu bugün de tekrardan pik olunca şaşırdım
zlemceylan Yeniyeniden yani uzun zamandır 2 günde bir devam ediyoruz bugün ara verip yarın tekrardan değerlendirmeyi düşünüyoruz bakalım
Marshmellom Beyzaaaa037392 aynen canım senın yarın filan iyice pil olur gibi sen yine istersen bugün de değerlendir
zlemceylan dogakartal aaa tamam canım bende havucu smothieden geçirip suyu gibi yiyorum 2 havucu yaptım
zlemceylan dogakartal dün gece değerlendirdiğimiz için bugün ara verdik yarını inşallah değerlendiririz
Marshmellom zlemceylan canım bazıları 3 gün üste üste pil görüyor çatlaması için havuç 🥕 öneriyorlar yine de başkasına da sor sen
Zarifokur zlemceylan evet sokar tabi o yüzden bir ay dayandık bir gün var bir gün yok şeklinde ilişki olacak