yeni_anne2 Kızlar belki biliyorsunuzdur ama bana mantıklı gelmiyor tamamen babadan kaynaklı oluşan cinsiyet oluşumu annenin dogum tarihiyle ne ilgisi olabilir diye düşünüyorum bu şekilde tahmin edenleri gorunce
Burcu-2634 yeni_anne2 bir tane bişey vardı kan yenilenme ile cinsiyet bilme falan diye denediğim herkeste hep doğru çıkmıştı misal ona baya inanmıştım ben 😂 benim 2. Nin cinsiyet belli değilken yaptım erkek çıkmıştı doktor da erkek demişti şok olmuştum valla
Xxxxci yeni_anne2 valla banada o kadar saçma geliyor ki. Daha 8 haftalık 10 haftalık tahmin yapın diyorlar zaten 20 tercih yokki ya kız diyorlar ya erkek diyorlar e sonra illaki biri tutacak yani 😁 heyecanı anlıyorum ama çok saçma doktorların o kadar aletlerine ultrasonlarına rağmen 22-23 hafta gibi anca öğrenebildim 😁
yeni_anne2 Bu kadın bu yasında erkek olsun cinsiyet bu kadin şu yasında kız olsun demek ne kadar mantıklı bilmiyorumm
Burcu-2634 dorukabioluyor baya denedim bende bi yanlışlık bulayım takılmıyım diye baya kişi denedim tuttu durdu hayretler içinde kaldım bak unuttuydum gene hatırladım 😂