Yenibebeklianne Kereminannesihtc ben de yarın gideceğim 6+1 de umarım keseye görürüm ve kalp atışını duyarım.
Beybilicop Kereminannesihtc Hllozcn çool teşekkür ederim çok rahatladım ☺️İnşallah darısı tüm bekleyenlerin başınaa dün akşam sıtma tutmuş gibi oldum artık dayanamadım çok bulantım vardı 😟 serumla biraz daha iyi oldum ☺️
Birkedibirbebek Merhabaa ben de normalde 6+2 ama geö döllenmeden 5+2 sayılıyor sanırık cuma günü doktora gidicez umarım görebilirizz 🙏🏻♥️
Hllozcn Birkedibirbebek harikaaaa o zamaaaaaan Beybilicop üçümüz kaybetmiyoruz birbirimizi iletişim halinde olalım 😊😊😊
Birkedibirbebek Hllozcn dün keseyi bebişi ve eşini gördük çok şükürr haftaya cumartesi kalp atışı için gidicez inşallah duyabilirizz♥️☺️ Sizde durumlar nee ☺️
Selcen Kızlar bugün doktora gittim geçen hafta küçük olan kesem güzel bir şekilde büyümüş hatta yolk kesesi ne ise onu gördüm dedi bebek görünmedi kalp atışıda tabi hafta ya çağırdı tekrar küçük olduğu İçin 5+6 yız daha siz kaç haftalık duydunuz
Hyrydnc42 Bende keseyi gördüm çok şükür bugün 🥰 kalp atışı için haftaya tekrar çağırdı. İnşallah Rabbim onuda duymayı nasip eder
Kereminannesihtc Kizlar bugun gittik 5.6 da doktora . Doktor kesenin icindeki bebisini gosterdi🙏 3mm sadece. Kalp atisini duyamadik .1-2 gun gecmis olsa kesin duyardik azcik daha buyumus olurdu dedi. Kismet.kontrole gttigimizde duymus olacagiz muhtemelen.
Hllozcn Hilal1907 inşallahh tez zamanda rahat bir şekilde hamileliğin tadını çıkara çıkara o günlere gelebiliriz 😊