Kereminannesihtc Dilek25 o zaman bu persembe kalp atisini ben duyamam. Haftayi bekleyecegiz sanirim o zaman. Persembe benimde 5.6 olacak cunku
Dilek25 Kereminannesihtc aynen canım biraz daha bekle benim haftaya 7 haftalık olacak tam belki duyarız bakalım 😍
Aysedgrlikrkmz Kereminannesihtc merhabaaa🥰 biz de 4+6 dayız yarın 5 hafta olacaz kese görmeye gidecez inşaallah kalp atışını da duyarız Allah’ın izniyle yaaa duyanlar varmış çünkü 🙏🏼 Herşey güzel ve normal giderse 18 Eylülde kucağımıza alacaz inşaallah 🙏🏼🥰🥰
Dilek25 Aysedgrlikrkmz kalp atışı 7 haftada duyulur diyolar canım ben haftaya göreceğim nasip olursa 🤗
Melikealper11 Kereminannesihtc 5 hafta 6 günlüğüm😀 Eylül e geliyor benimde.İlk hamileliğim çok heycanlı bir o kadar da tedirgin ve sabırsızım😇
Dilek25 Melikealper11 aynıyız canım benimde 5+6 şükürler olsun 😍 başak burcu olacak bebeklerimiz başak burcu olan varsa özellikleri neler yazın bakalım 😍
smyyedmr54 Dilek25 merhaba canım bende 6+6 haftalık hamileyim, dokturum 6+1 de keseyi gördü ve kalp atışını dinletti çok şükür 🤲 6. Hafta kalp atışının duyulma haftası dedi 😍
Kereminannesihtc Dilek25 valla ben başak olacak diye azcik uzulur gibi oldum. Cok titiz vs diye okuyunca😇
Dnddrn Kereminannesihtc maalesef bebeği de kalp atışını da duyamadık bebek çok küçük dedi doktor görünmüyor dedi haftaya gel dedi ama ben 15 gün sonra gidicem
Btl34 Merhaba , bende 5+2 hamileyim keseyi gördük ama beneği göremedik haftaya gideceğim inşallah hem bebeği hem kalp atışını görürürüz. Dün az lekelenme gibi kahverengi kanamam ve minik bir pıhtı geldi . Bende çok korkuyorum birşey olacak diye ilk hamileliğim. Kasık ağrım bel ağrım çok fazla .
Esmaveminigi Kereminannesihtc evet sıkışık daha iyi duyuluyormus ben haftaya sıkışık gitcem valla doyamadım duymaya :) merhaba sende inşallah duyarsın sağlıkla
Dilek25 Kereminannesihtc tek titiz olsun pis olmasında dağınık olmasından iyidir canım düzenli titiz saati saatine iyi olur inşallah hepimiz için 🤗
Askkokuluyavrum Kereminannesihtc Kereminannesihtc bende baska Burcuyum eşim de insAllah çocuğum da öyle olacak 😂
Sudem Kereminannesihtc ay eylülmü kalbim sıkıştı 😂 bnm 10 günüm kaldı dayanmiyorum resmen ama şükürler olsun 😂 şaka biyana sağlıkla kuzularınız doğsun insallah ❤😊
Kereminannesihtc Sudem teskkur ederizzz😍 evettt daha coook basindayiz. Sizi de Allah bi avazda kurtarsin saglikli bebisiniz olsun🙏