Didemaydintaskin Premsescik vajinaya kamera sokuyorlar ama ben ondan biraz korkuyorum sanki bebeğin kesesini oynatacak Bozacak gibi geliyor Emin’im bir çok düşükde bundan kaynaklı oluyordur her şeyin bir zamanı var ne bu acele zaman gelince karnından gör
Premsescik Didemaydintaskin bnm göründü kesem cok şükür haftaya kalp atışı için gidicez inşallah insan bi acabada kalır gercektn en iyisi beklemek dediğin gibi
Bingol Didemaydintaskin bence de söylediğiniz gibi sanki yeri oynucak mis gibi geliyor bisi olucak gibi geliyor sonucta oynanıyor orası belki de zarar gorcek o yüzden gerek yok sabredip bi kazaya uğramadan sonuca varmak en güzeli
ikicocuklubiranne Didemaydintaskin ultrasonla göremeyince keseyi benimde alttan kontrol etti zararı olsa zaten doktor kendi bakmaz diye düşünüyorum 😊
FatmanurCo O şekilde bir tehlikesi olsa hiçbir doktor alttan muayene etmez sizin dediğiniz ilerki haftalarda belki oluyordur çünkü ilk haftalarda dış gebelik ihtimaline karşı genelde alttan bakılıyor. Alttan bakılıp düşük yapanı hiç görmedim
sonsuzmasalim NanishAgayeva ben hamile degilimdir diye testi gec yapmistim sonradan üzülmekten korktuydum negatif cikarsa diye😬
Kereminannesihtc Dnddrn haberdar et bizi. Ben de haftaya duyarim diye dusunuyorum. Keske bu persembe duysam ama 5,6 olacaz daha
Dnddrn Kereminannesihtc maalesef bebeği de kalp atışını da duyamadık bebek çok küçük dedi doktor görünmüyor dedi haftaya gel dedi ama ben 15 gün sonra gidicem
Kereminannesihtc Tazegelin12 benim belirtiler inanin hamile oldugumu ogrenmeden onceki hafta daha fazlaydi. Suan pek bi belirti yok. Kasik agrisi ve goguslerimin acisi disinda
Esmaveminigi Kereminannesihtc ediyorum hemen 😊😊duyduk kalp atışını ama idrara sıkışık gitmediğim için gümbür gümbür duyamadık 😊😊
Kereminannesihtc Dnddrn aaaaa benimde ayni sadece kasik agrisi vs var . Mide bulantisi 6 dan sonra mi basladi sizin
Babyy_ Kereminannesihtc efgoksen henüz olmadım bende az önce test yaptım yine negatif cuma gününe randevu aldım bakalım