Kereminannesihtc Herkese selam. 6 yasinda bir oglum var ikinciye hamileyim. Acaip heyecan var ilkindekinden biraz daha bilincli , merakliyim sanki bu sefer. Simdi 5.2 haftalik hamileyim 6 da kesenin ici dolmus mu gormeye gidecegim. Ben biraz erken ogrendigim icin hamileligi , gunler gecmek bilmiyor.
sonsuzmasalim Kereminannesihtc bende 5 haftalikken ögrenmistim bugün 39 haftalik olduk bile 💙 sag saglim kucagina al insallah
Tugbalpsr Kereminannesihtc bende yaklaşık 3 haftalıkken öğrendim dediğiniz gibi zaman geçmek bilmiyor 5+5 de hem kese hem bebeği gördük perşembe günü de inşallah kalp atışı için gidicez😍
FatmanurCo Bende 5 haftalık diye gittiğimde doktorum 4+5 dedi ama alttan muayene ile hem kese hem bebek göründü bugün 5+2 olduk🤗
Dnddrn Bende 5+4 de gitmiştim doktor 4+6 haftalik dedi keseyi gördü şimdi 6+4 olduk kapı atışı için sabah hastaneye gidicez inşallah görürüm 😊
FatmanurCo Dnddrn Aradaki 5 günü kapattı mı acaba doktor öyle deyince uygulamadaki tarihi değiştirdin mi😊
Kereminannesihtc Dnddrn haberdar et bizi. Ben de haftaya duyarim diye dusunuyorum. Keske bu persembe duysam ama 5,6 olacaz daha
Dnddrn Tazegelin12 6.haftaya kadar sadece kasiklarimda agri vardi lakin 4 gündür hiçbirşey yiyemiyorum mide bulantisindan
Kereminannesihtc Tazegelin12 benim belirtiler inanin hamile oldugumu ogrenmeden onceki hafta daha fazlaydi. Suan pek bi belirti yok. Kasik agrisi ve goguslerimin acisi disinda
Dnddrn FatmanurCo yoo gerek yok bence cunku ilerleyen zamanda bebek büyüdükçe o aradaki mesafeyi kapatıyormuş
Esmaveminigi Bende 7+2 kanamam olmuştu geçen hafta. Yarın doktora gidicem kalp atışını duymaya dualarınıza beni de katın lütfen 🙏🙏❤️❤️
sevgitekes Esmaveminigi 6+2 de duyduk cuma 7+3 te gittim bebisimin kafası bile belli olmaya başlamıştı😊
Tazegelin12 Dnddrn benimde mide bulantim coktu ama bi anda gecti acaba bebege bisey olduqu icin olabilir mi bu durum
Kereminannesihtc Dnddrn aaaaa benimde ayni sadece kasik agrisi vs var . Mide bulantisi 6 dan sonra mi basladi sizin