Diloo54 @KonuMankeni gaz sıkışması oluyor evet bende oldu bir de sık idrara çıkmak🙈 15 dk da bir tuvalete koşuyordum
Ayseguller Benim ramazan ayı bir şey yememiş olduğu halde hiç unutmam birgün gün içinde aşırı şişmiştim gazdan. Meğer hamile imişim ki 23.hagtada hala sıkıntısını çekiyorum gazın😅
KonuMankeni Ayseguller tabi ya benim bahsettiğim gaz zaten yemekle olacak gibi değil yani. Ben kanaat getirdim gaz da hamilelik belirtisi olabilir 😉☺️☺️
KonuMankeni Kedicik27 pırt diyip geçmek haksızlık olurdu çünkü 😁😁 hayırlı hepimiz için de güzel haberleri alırız İnşaallah
aymir_46 KonuMankeni ilk gebeliğimde tek belirtimdi diyebilirim😂🤭şimdi 3 yıldır 2.bebiş için çalışıyoruz tık yok dua et kimin duası kabul olur belli olmaz Rabbim banada versin en kısa zamanda kolaylıkla ve sağlıkla🥲🥰
KonuMankeni aymir_46 yaaa bak 😁😁 amiiin canım İnşaallah hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla rabbim evladına bir kardeş nasip etsin 🥰🥰
Mlsaa99 KonuMankeni ayy ben gazmana dönmüstüm esimin yanında hic oyle bir derdim olmamasina ragmen pırtım geldi diye evin icinde baska odaya kaciyordum adam guluyordu . Esim gazimdan suphelenmistim kesin gebesin sen boyle degildin diyordu