Arkadaşlar merhabalar. Ben de hamilelik sürecimde Happymom kervanına katılan annelerdenim. Zor bi hamilelik geçirdim mide bulantım hiç bitmedi neyseeeee. Normal doğumu kafasında bitiren birisiydim ve panik atak olduğu için isteğe bağlı sezeryan günü almaya gitttiiikkkkk doktor dedi 5 Ağustos doğum. Ben salya sümük ağlıyorum ya ölürsem ya bel ağrısı hep kalırsa diye 5 Ağustos günü geldi çattı sabah gittik hastaneye nst bağladılar 8 30 gibi ameliyatahaneye indirdiler sakinleştirdiler içeride beni hem iğne ile hem konuşma yaparak sonra sipinal anestezi için belden iğne yapmaya geldiler korkuyorum diye çok ağladım eşimi de içeriye almadılar yalnız hissediyordum kendimi hemşire geldi elimi tuttu ve hiç hareket etmemem gerektiğini söyledi arkadaşlar canım çok tatlıdır damar yolu bile aldırırken canım çok acır ama o belden yapılan iğneyi hissetmedim sonra ne ara uyuştum ne ara ben o sedyeye yattım hatırlamıyorum 😅 sanarsın genel anestezi oldum 😅 ama hep korkuyorum yalnız hissediyorum kendimi diye dillendirdim 8:46 da dünyalar tatlısı prensesimin sesini duydum. 10 15 dk sonra da ben ameliyathaneden çıktım. Karnıma bi torba koydılar anestezi etkisinde olduğum için çok hissetmedim ilk ayağa kalkış elbette zor ama inanın Allah size bi güç kuvvet veriyor ben lavaboya yalnız girdim yere sakın bakmayın diyenlere inat baktım ama dedikleri kadar varmış başınız dönüyor o yüzden hep karşıya bakın bol kahve için ben içmedim bi baş ağrısı olmadı ama siz yinede için. 24 saat sonra eve geldik asla ekmek yemeyin büyük abdestinizi yapana kadar. Hep sıvı tüketin çünkü ilk idrar yağışınızda canınız çok acıyor. 12 günlük taze anneyim korkularım endişelerim heyecanım duygularım hepsi zirvede eş desteği bu dönemde çok önemli. Kim ne demiş asla umursamayın. Anın tadını çıkartın. Çünkü çok özel bir dönem bu lohusalık. Sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz cevaplamak isterim 💕