Leilademir Selam anneler ve anne adayları hamileliğim sürece bir cok doğum hikayelerine denk gelip okudum bilgi edindim. Doğum sürecimde hiç bir sıkıntı yaşamadım ilk günden son güne kadar sadece 33 haftalıkken bebek gelme aşamasındaydı ancak kafası büyük oldugundan kanala girip ilerleyemedi😁 yinede akciğer geliştirici iğne yapıldı ne olur ne olmaz diye 45 ile hamile kaldım 17 kilo aldım bebeğim şuanda 3.480 52 cm boyu birde bu kız basketci olcak başıma hemde kafası büyük sığmıyor içime 😁 Ancak bazı doktorların sezeryana döndürmesi normalden sinir bozucu normale müsaitim ancak suyun azaldıgıını söyledi eger azalmasa haftamı beklicektim hemde kanalda değil neyse mecbur karar verildi yapcak bişi kalmadı yarın sabah 9 da sezeryana alınıcak ancak kafam şurda karıştı Spinal ve epidural mi olsam yoksa sadece spinal mi olsam orda kararsızım 🙄
sonsuzmasalim Leilademir benim bebegimde bugün 3800g ve 53cm geldi fakat doktor normalden sezeryana caydirmadi🙄 büyük ihtimalle cuma günü suni sanci almaya baslayacagim. bugün 39 haftalik olduk.😊