Ozgis1s Zuleyha_18 tansiyon probleminiz bar mı? İdrar da protein çıktığı için mi verdiniz bu tahlilleri?
Zuleyha_18 Ozgis1s tansiyon problemim yok ama erken doğum olmasın diye tansiyon ilacı kullanıyorum o etkiler mi acaba , yani normal rutin tahliller doğumum yaklaştığı için öyle istedi herhangi bir sıkıntım yok diye biliyordum
Gayearasatalay Benim de aynı benim de idrarda protein pozitif çıktı sonra tekrar test istedi doktorum mikroalbümin spot idrar 2.96 yazıyor ne demek anlamadım özelde yapıldığı için referans değeri yazmıyor ama sende de protein kaçağı var
Ozgis1s Gayearasatalay benim hastaneye gittiğimde hep tansiyonum yüksek çıkıyor evde falan normal aslında ama hastanede yükseliyor fobim var. O yüzden her seferinde doktorum gebelik zehirlenmesine karşın bu tahlilleri istiyor ve evde tansiyon takibi yap diyor . Benim tahlillerim normal çıkıyor tansiyonumda normal çıkıyor o yüzden bi sorun yaşamadım . Ama en son idrarda protein çıktı tekrar tahlil verdim onun sonucunu bekliyorum
Ozgis1s Zuleyha_18 gebelik zehirlenmesi belirtisi oluyor yüksek tansiyon idrarda protein kaçağı ve ödem en büyük belirtileri. Ama tansiyon yükseliği mutlaka oluyomuş galiba öyle biliyorum. Gebelik zehirlenmesi de riskli bir durum
Gayearasatalay Zuleyha_18 gebelik zehirlenmesine yol açıyor çok korkuyorum bende benim de idrarım pozitif çıktı ne yapacağız nasıl bir yol izleyeceğiz hiç bilmiyorum dua et tansiyon çıkmasın ki gebelik zehirlenmesi yaşamayalım 🥺