Minikkkbezelyem Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim urfaya köye gideceğim gidene kadar 8 haftalik olucak 12 saat yolculuk yapacağız kendi aracimizla bir sıkıntı olur mu sizce
Gizem0668 Minikkkbezelyem kendi aracinla dinlene dinlene gidersen bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama otobüsle gitmeni önermem
1prens1prenses_ Minikkkbezelyem 9saatlik yol geldim otobüsle sorun olmadi rahat da geldim 6 haftalık hamileydim
Minikkkbezelyem Gizem0668 yok kendi aracimiz bende öyle düşünüyorum ara ara dururuz yururum diorum ama eşim biraz korkuo 😁
Minikkkbezelyem Mavidunyamm doktora gidicem ultrasonla bakicak daha i sallah bu sefer keseyide ve kalp atışında sağlıcakla duyarız
HAvvAHmet Bunu doktorunuza mutlaka sorun bence gitmeden herkesin gebeligi ve riskleri farklı çünkü.Hayirli olsun bebeğiniz bu arada 🥰
Ummuarbc Minikkkbezelyem olmaz bence bende 15 saat geldim kendi aracimizla ve hiç durmadan gelmiştik biz sadece lavobo ihtiyacı için durduk düşük riskiniz yoksa sorun olmaz
elif475475 Minikkkbezelyem ben 4 ve 6 da yaptım 10 saate yakındı doktorum izin vermişti. Bunu doktora sormanız gerekiyor çünkü ben 8. Haftada kanama yaşadım. Deniz ilişki her şey serbestken her şey yasaklandı bir anda. 12 haftaya kadar evde yattım resmen 🤦🏻♀️
Merveasm Minikkkbezelyem bir sıkıntı yoksa gidebilirsiniz ben ilk haftalarda leke görmeme rağmen yolculuk yapmak zorundaydım ve otobüs yolcuğu doktor ona rağmen müsade etmişti ancak her otobüs durduğu zaman yürüyüş yaptım ayaklarımı uzattım