Zeynep__18 Kızlar merhaba 33 haftalık hamileyim dünden beri bebek hareketleri hiss etmiyorum sonuncu defa dün akşam azıcık aşağıda hiss etdim korkuyorum normalmi bu
Annesininmelei Zeynep__18 Bende 33+3 haftalık hamileyim bende çok az hissediyorum. Neredeyse hiç. Ama çok arada çok küçük hareketler oluyor. Öyle tekme falan yok. Yeri daraldığı için normaldir diye düşünüyorum. Perşembe kontrole gittim herşey yolundaydı.
Twobabymom2 Zeynep__18 bende 32+5 haftalık ikiz gebeyim bende az hissediyorum eskisine göre yerleri daraldı diye düşünüyorum karnımı sallıyorum minik minik parmağımla vuruyorum hareketle dinler diye
dorukabioluyor Ne desek boş hasteneye gidin içiniz rahat etsin. Çikolata yiyip su içip sola yatar net hissederdim ben oğlumda o haftalarda ama dediğim gibi herkesin farklı.
Zeynep__18 Annesininmelei evet bende bugün yine hiss etdim İNŞALLAH Hiç birşey olmaz sağ salim kicağınıza alasınız
Annesininmelei Zeynep__18 amin inşallah hepimiz sağlıkla huzurla mutlulukla kucağımıza alalım inşallah
esolinaaaaa Zeynep__18 oh çok şükür sevindim canım eğer hissetmezseniz 5 dkk sırt üstü yatın bebekler rahatsız oluyor hareketleri çoğalıyor
Gg5348 Zeynep__18 yerleri daralıyor artık bide bazen biz yorulunca onlarda yorulup çok uyuyormuş bazen çılgınlar gibi oynuyor bazen de sakin oluyor hep bizi korkutuyorlar bir şekilde 😅
Zeynep__18 Gg5348 ola bilir canım evet bazen yavaşca hiss ediyorum tekmelerini bazen hiç hiss etmiyorum çok korkuduyor bu çocuk beni😅 sağ salim kucağımıza alalım hepimiz inşAllah🤲🥺