1prens1prenses_ İlk oğlum çok hareketli ve dün hiperaktif tanısı konuldu. Yengem diyor ki işte papatya çayı iç doğacak çocuğun sakin olsun hep dinlen sakın gazsız olsun böyle şeyler varmı sizce
Aylaa123 1prens1prenses_ valla ben içilen çayla yatıp dinlenilmeliyle çocugun hareketlerinde bir azalma olacağını hiç sanmıyorum ki çevremdede çok fazla örneği var o tamamen çocukla ilgili . Ama hamilelikte çok salavat çeken bebeğine kuran dinleten insanların bebeklerinde bir tık daha sakinlik olduğunu gördüm onu söyleyebilirim kesin diyemem onu deneyin
97-Mucize 1prens1prenses_ öyle bariz şunu yaparsan şu olur diye bir şeyin etkisi olacağını sanmıyorum. Ama meşhur Instagram psikologlarının paylaştığı videoları izlediğimde. Annenin hisleri tepkileri bebeğe sirayet ediyormuş. İstenmeyen bebek doğduktan sonra farklı bir huy geliştiriyormuş geceleri uyurken başını okşayarak seni seviyoruz demek gerekirmiş. Falan filan görmüşsünüzdür belki
aslhnkrts9 1prens1prenses_ ilk hamile kaldığımda çok gezşyodum sonra erken doğum riskim var diye evde yatış almıştım doğuma kadar yattım sonuç kıpır kıpır bir bebek oldu 😂 alakası yok bence
1prens1prenses_ Daisyy000 bencede ya dün anneanem durmuş işte sen çok üzüldüm bekarken çocuğa geçti senden kaldı oda buna geçti yengem desen öyle bugün kendimi sucladim resmen