Bns1- MelodyFairy Ah benimde biraz riskli kalp rahim olduğu için❤️ Kalmak da önemli tabii ama sağlıkla ilerlemesi bambaşka 🥺 süreç çok meşakkatli ama inşallah hepimizin sonu mutluluğa çıkar❤️
MelodyFairy Bns1- Kız maşallah ona rağmen kalmışsın bol dua et Sağlıkla gelsin miniğimiz dünyaya 🥹😌🤍 Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun 🥹🫠
07070707 Bende geçen ay değil ondan önceki ay rüyamda gördüm hamileyim testte gideyim kan vereyim diyorum 252 falan çıkıyor elim ayağım titriyor falan 😂 adetimi de on gün geçmişti bilinç altı bende ertesi gün kan verdim sıfır sıfır sıfır morelimde sıfır😂
PrensesAnnesiE MelodyFairy bende rüyamda görmüştüm uyanınca test yaptım pozitifdi şimdi 8 haftalığız 😊
Fatmanur12345 MelodyFairy insallah çift çizgi görürsün bende bugün kese baya büyümüş ama bebeğin olmadığını öğrendim 😣
Fatmanur12345 MelodyFairy 7+5 olduk canım nokta kadar bile yok dedi haftaya gel biseyler yapalım dedi hayırlısı artık
Anonimanonim Fatmanur12345 fatmanur son adet tarihine göre 7+5 dir dimi? Bence üzülme benim 5 haftalık gözükürken 4 haftalık dedi seninde böyle bir şey bence. Bi de doktor değiştirsen olmaz mı? Bi denesen? Belki cihazı yeterince iyi değildir. Vajinal denedi mi vajinal daha net oluyormuş doktorum öyle dedi.
Nurrrr10 MelodyFairy ben rüyamda görmüştüm kan tahlillerime bakıyordum pozitifti aynı ay hamileliğimi kanda öğrenmiştim çok şaşırmıştım