123kruvasan 14 gün gecikme 4 gündür adet ağrısı gibi ağrı sol göğüste hafif ağrı ve dolgunluk 3 gün önce yaptığım erken gebelik negatif çıktı ne olabilir geç döllenme söZ konusu olabilirmi veya neden kaynaklı oluyordur
Dilekulgtt 123kruvasan tek testle kalma kaset test te dene baya gecikmissin. Normalde biyle gecikmeler oluyormu
smnr-06 123kruvasan benimde 10 gün gecikmede kan testim negatif evde yaptığım test pozitif çıkmıştı silikte olsa. Kan testi ver mutlaka kişiden kişiye göre değişiyor bu durum bence
123kruvasan Dilekulgtt 2 ay önce 9 gün gecikmenin sonunda olmuştum adetin 3 günü erken gebelik ve kaset test negatif 4,7,9,11 günleri de erken gebelik ve kaset negatif çıktı
smnr-06 123kruvasan adet olacak gibi ağrım vardı hep adet olacağım zannediyordum çok hafif lekelenme bile oldu
123kruvasan smnr-06 bende adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum lekelenmek ne zaman oldu ve nasıldı ,geç döllenmemiydi doktora gittiğinde kaç haftalıktı veya beta verdin mi kaç çıktı
smnr-06 123kruvasan doktora gittiğimde cok küçüktü. Beta 12 çıkmıştı sonra 20 falan oldu ama doktor bile anlamsız buldu bu değerleri cok düşük dedi kimyasal gebelik olabilir.dedi sonra yükselmeye başlayınca değerlerim hamilesin artık dedi. Bunlar 2 3 haftalık zamanı olmasi lazım. 5 haftalikken keseyi gördük 6 haftalikta kalp atışını duyduk. Lekelemeyi bu 9 gün gecikme içinde yaşadım cok Hafif bi akıntı gibi olmuştu
123kruvasan Dilekulgtt vericemde yine de aklıma takıldı bilgili ablalardan tavsiye ve fikir almak istedim açıkçası