Nehirrrnill İlaçlardan neden korktuğunuzda anlamadım, Daha çok Yumurtanızın büyüyüp daha çok Yumurtanızın toplanması sizin şansınız çok daha fazla arttırır. Bunda herhangi bir kötülük yok. Ben de normal bir kadının dokuz katı kadar yumurta var. Hormon ilaçlarıyla tamamen büyümeleri sağlandı, 34 yumurta toplandı 27’si dölendi 14’ü altıncı güne kadar yaşadı ve donduruldu.
Transfere gelmeden önce En iyi kalitedeki üç tanesini Genetik teste gönderdik iki tanesi bozuk çıktı, Sağlam çıkan bir tanesi şu anda üç yaşında olan kızım.
Eğer genetik testi yaptırmasaydım en iyi kalitedeki üç tane sıra sıra konulabilir ve ben iki tane başarısız tıp bebek girişiminden sonra üçüncüde hamile kalırdım.
Bence siz bu kadar farklı denklemleri mümkün olduğu bir sistemde iyi bir tüp bebek merkezine gidip Her şeyi prosedürüne göre yerine getirin bebeğiniz de kucağınıza alın inşallah. Elbette şu andan itibaren hem siz hem eşiniz yumurta ve sperm kalitesi için düzgün bol proteinli bol yeşillikli multivitamin takviyeli olarak ve mutlaka omega üç takviyesiyle Vücudunuzu buna hazırlamaya başlayın. Sonuçta sizin yumurtanız ve sizin sperminizden oluşacak kaliteli olmasını isteriz. Gerisi allaha kalmıs.
Yukarıdakiler gibi bunları yaparsanız çocuğunuz olur anlamında kaliteli beslenin demiyorum, Siz tüp bebeğin başarı şansını arttırmak için kaliteli beslenmeye şimdiden başlayın.