cgnduru Saçlarımdan ter damlıyor, tişörtüm göğsüme kadar ıslak yastık sırılsıklam… 2 saatt bile uyusam böyle ter üstümde kuruyor resmen her gece aylardır böyle 37 haftalık olduk.. neden oluyor bu kadar niye terliyorum yakında zatürre olacağım artik…
esca344 cgnduru aslında havalar çok sıcak ama aşırı diyorsan kan değerlerine baktır canım aşırı terleme normal şartlarda kansızlıkta da oluyor
Deryadgm cgnduru bende 28 haftalığım bende aşırı terliyorum çok sıcak klimayla yatıyorum yine terliyorum çok su içiyorum ben
cgnduru Kara22 bulundugum şehir akşamları soğuk herkes montla geziyor cam açık olsa ev buzz gibi olsa bile ben terliyorum sıcaktan değil bende bir sıkıntı var.. 😒
Kara22 cgnduru doktoruna danistin mi hiç gerçi gebe ve lohusalarda ateş basması oluyor ama dediğin gibi çok oluyorsa Bi doktora danış
Ozgis1s cgnduru bende şuan 37. Haftadayım ama ben hamileliğimin başından beri ki hamileliğimin başı kış ayıydı 😂 ensem ter içinde uyanıyorum. Hormonlardan kaynaklıymış. Klimanın altında yatıyorum şimdi yine de o ensem terliyor. doğurunca geçer inşallah diyorum hep