lebi5666 İlaçlarımı düzenli kullanıldığım halde FMF atağı geçiriyorum malesef, dün geceden itibaren kasılma ve ağrı var. Sizlerden atak geçiren oldu mu ? Gebelik süreciniz nasıl ilerledi?
58Vildan Gebeliğim ve bana zindan oluyor hamilelik emzirme dönemi ayda 5 kere atak geçiriyorum. Hamilelik öncesi ilaris kullanıyordum durdurmuştu ama hamile kalınca eski halime döndüm kasılma hisseder hissetmez magnezyum içiyorum bu hafta hayret verici bir şekilde atak geçirmedim
58Vildan lebi5666 hayır bebek kasılmaları oluyordu ataktan mıdır bilemem doktora söylediğimde o yazdı. Fmf hamilelik ve emzirmede çok zor yurtdışı ilaçlarını dahi denediler opocolchium du sanırım o 3-4 ay engelledi atakları ama sil baştana döndü ne yaptımsa olmadı
Dnya123z 58Vildan merhaba hastalığınızı ne zaman öğrendiniz acaba benim kızım 3 yaşında 3 defa bağırsak düğümlenmesi geçirdi bağırsakta ki lenf bezleri sürekli büyüyor doktorlar fmf tahlili istedi sizdede böyle belirtiler varmıydı
58Vildan Dnya123z bağırsakları etkiler ama o kadar yapar mı bilmiyorum benim oğlumda doğdugundan beri bağırsak sorunu vardı 4 yaşında saptandı bu ama öyleyse de korkmayın ilacı tedavisi var
58Vildan Dnya123z oğlumda çok fazla gaz ve karın ağrısı şikayeti oluyodu sürekli ateşlenmelerde eşlik etmeye başlamıştı son dönemlerde yürüyemez hale gelmişti
Dnya123z 58Vildan o kadar çok kafam karışık ki bağırsaklarındaki lenf bezleri 2cm bile ulaşmıştı en son yani fmf etkiliyor mu bu kadar lenf bezlerini
58Vildan Dnya123z çok bilmiyorum inanın ama doktorunuzu dinleyin bu süreçte internete veya bir başkasına bakmayın.