Oznurbolatt Arkadaşlar merhaba . Bursa şehir hastanesi nde gittiğiniz gün muayene olabiliyo musunuz . Ultrason vs. Doktorun odasında mi acaba .
Zeliha-16 Oznurbolatt hastaneden randevu vermiyolar kendiniz randevu alıp gıtmenız gerekıyo doktor da randevunuz oldu sürece bakıyo
Oznurbolatt Yok randevu alicam zaten . Evime yakın başka hastaneye gidiyorum muayene için bir iki hafta sonraya ultrason verryo . Şehir hastanesi ne hiç gitmedim o yüzden merak ettim aynı gün muayene olabiliyo muyuz diye . Teşekkür ederim 🤗
Yeniyeniden Oznurbolatt oyle deme ben dedimde biri bana burda cikti paran var neden şehire gitceksin fakirler var onlara oncelik olsun diye benimle kavga etti.. sanki biz devlete para ödemiyoruz Suriyelilerin devletten para ayıptan bedava bakınıyorum bize gelince carliyorlar.. valla bende detaylı icin gitmek istedim ama randevu almak.lazimmis bulamadım bugün belki açılır takip edecegim
Nursemom_ Yeniyeniden şok oldum ne alaka fakir zengin kim nereye isterse gider bu ne biçim zihniyetmiş kız 😅😅
Yeniyeniden Nursemom_ maddi durumu olmayanlara oncelik vermemiz lazımmış zaten bende varmis benden devlet vergi alıyor yani ben devlet hastanesinde kendime bastırmaya ağımıza mi.. canim ne isterse onu yaparım ister ozelde ister devlette ama işte burda böyle tiplerde var
Nursemom_ Yeniyeniden mesela bende bebegimi 40 cıkınca uludg uni de sünnet ettirdim ürologa prf hocaya banada fakir degilsin dedi cevrem özele 4bn veremedin mi dedim özel doktorlar içe gömuk pipi yapıor bu eski üusull valla suan aklıma geldi bak sanane belki o an param yok varsa da yoksa da sanane 🤣
Oznurbolatt Kimin prasi kimi ilgilendirir Allah aşkına . Hem olup olmadığını nerden biliyorlar acaba . Bosverin bebislere odaklanalim