bebislll234 35 haftalık aşırı derecede kusma mide bulantısı ara ara gelen sancılar halsizlik sizde oylemisinz
Ozlemmmmm bebislll234 aynı haftadayiz ve benimde iki gündür özellikle sabahları bulantim oluyor halsizlik zaten hiç geçmedi. 2 saattir falanda general bölgem açıyor resmen
Eda1254 bebislll234 tam bugün öyleyim bende sizin gibi belim ayriliyo ağrıdan aşağı baskı yapiyo yuruyemiyorum midem bulaniyo aşırı derecede ben 37 haftaligim bebeğin yerlesmesinden bu kadar ağrı olurmu bilmiyorum
Kesimeliff Bence bi doktora gidin benim de 4 gün önce kusma ile birlikte sancılarım başladı hastaneye gittik sancım ve kasılmam çıktı yatış verildi sizde en kısa zaman da bi gidin derim
Eda1254 Kesimeliff kasılma düzenlimiydi yoksa saplanmış bel ağrısı gibimi nasıldı acaba bende aynı soeunu yaşıyorum ama düzenli gelen bı ağrı değil saplanmış bı ağrı var hiç gecmeyen
Kesimeliff Eda1254 düzenli doğum sancısı şeklinde değildi bebek sertleşip kendini bırakıyordu birde kasıklarıma ağrı giriyordu adet olacakmışım gibi. Gittik ve sancım çıktı. 10 dakika da 3 kez aynı şekilde olursa hiç bekleme bana böyle söylediler ama senin uzmanın görse daha iyi tabi
Eda1254 Kesimeliff gerçekten mi bende de bazen oluyo yani içimde rahme sanki baskı yapiyo bişey dediğiniz gibi baskı yapiyo tekrar duruyo bugün daha az dün gerçekten çok fazlaydı sanırım tahminimce hazırlık bu çok sürmez doğar diye umut ediyorum