MeltemYilmz Gebelik doneminde kullanmak zorunda kaldim 15 gunum kaldi aramizda benim gbi gebelikte kullanip bebegi sağlikli doğan ve emzirebilenler varsa yazabilir mi
Alisa_ Bende ayni seyi sormak istiyordum, bekleyeyim burda. Bende hamileligim boyunca kullandim, simdi merak ediyorum kullanipta emziren var mi?
MeltemYilmz Bırakırsam tekrar kötü olucağımı biliyorum insAllah gebeyken kullanabildigimiz gbi emzirirken de sorun yasamayiz zorlu bir surec Allah yardimcimiz olsun
Alisa_ MeltemYilmz Evet aynen ben de birakirsam kotu oluyorum, zaten hamilelik yuzunden 60 mg olan ilacimin simdi 30 mg olanini kullaniyorum o bile beni etkiliyor. Panik atak var bende yillardir
MeltemYilmz Alisa_ Canım bendede anksiyete +depresyon vardi gebe kalinca ilk 3 ay kullanamadim ama berbat bi haldeydim sonra mecbur baslatti doktorum suan iyyim ama maddi olarakta cok sıkıntılar cektik cok stres yasadim ilaclari kullanmadan bunlari atlatamazdim bebegime de zarar vermis olurdum. İnşAllah bebeklerimiz sağlikli olur en onemlisi o suan benim için. Gerekirse mama kullanicam cunku biraktigimda mahvoluyorum sağlikli bir anne ancak bebeğine en iyi sekilde bakabilir Allah yardimcimiz olsun
Alisa_ MeltemYilmz Evet çok haklisin, kotu olunca bebege de bakamiyorsun, ilgilenemiyorsun onemli olan ilk once kendi iyi olman ki bebege de iyi baka bilesin. Ben 37+3 haftadayim 3 gun sonraya sezeryan gunumu aldim
MeltemYilmz Benim ilk doğumum o yuzden bebeğin gelmesini bekliycez.37+5iz bakalim sen benden once doğum yapicaksin Allah kurtarsin canım kendini toparladiktan sonra buraya ilaclar ve emzirmeyle alakali yazarsan sevinirim🌸
1gulsmacar Alisa_ bende doğum yaptım 1 haftadır içmiyorum kafam hiç iyi değil içilebilir mi emzirirken kime sorsak