Hevidar01 İlk defa kullanıyorum letudan sonra başladık kızlar sonuç alan varmı yumurta isteğimiz olgunluğa geldiğinde ovitrelle kullanicaz
Hillalll Hevidar01 ben 2 senedir tedavi gördüm yaklasik hicbi catlatmada tutmadi eşimde varikosel vardı ve yeni yeni iylesme gosterip Haziran ayında hamile kalmistm ve beta da çok sağlıklı bi şekilde ilerliyodu aniden kanama oldu çok sasirdim
Hillalll Hevidar01 merak etmeyin bendede pkos var, bunu kullandigim da yumurtlamam oluyor ve çatlatma yapıyorum. En sonki catlatmada hamile kaldım ve 6. Haftada düşükle sonuçlandı
Hillalll mrp2023 evet ilk gebeligimdi, 6 buçuk hafta , doktorum bana troid ilacı vermisti ve troidim 2800 dü yüksek de değilmiş acaba diyorum o mu yapti çünkü 2 gün kullanip aniden kanamam oldu kese dahi vardı nedenini bende bilmiyorum bu ay bakilcak
mrp2023 Hillalll 1 tüp bebek başarısız oldu geride embriyomuzda yok tekrar tüp bebek yaptıracağız fakat eşim tedavi goruyor bekliyoruz bakalım☺️
Hillalll OnlyBaby evet ama ben 1 yılda 2 kere yaptim olmadı 1 sene ara verdk esim tedavi oldu bu sene basladm tekrar Nisan ayında 3 yumurta oldu ve tutmadi diğer ay çatlatma yaptm 1 yumurta oldu ve tuttu, düşükle sonuçlandı ama 4000 kadar ulaştı kan degerim