Asi_07 annesio yerleşmede olabilir düşük riski de olabilir hastaneye gitmeniz iyi olur ayakta fazla kalmayın bol istarahat edin çok geçmiş olsun
mira_0102 annesio benimde oldu üc dört gün sürdü ,acile gittim ,vajinal kontrol ettiler ,kesenin yanında kanama vardı , progestan hap verdiler ,çok şükür şimdi kanamak yok
annesio Asi_07 gidebilecek durumda değildim gidemedim ama sabah ilk muayene saatinde gidicem inşaAllah. İlk kuzumda da kullandım Protestan ama nokta nokta geliyordu o, bu bildiğin hafif kırmızı kan
annesio mira_0102 bugüne kadar hiç noktacık leke bile yoktu bugün birden işte 5 buçuk gibi başladı ara ara her lavaboya gittiğimde baktım var
annesio Asi_07 amin hayırlısı inşaAllah daha hiç gitmemiştim kadın doğuma bekliyordum gitmişken hem kese hem kalp atışını görürüm diye 12 gün sonra ama bakalım sabah belli olur . Kimse bilmiyo gebeliğimi bi eşim bi ben o yüzden burada bizbize destek olmamız çok güzel 💕
mira_0102 annesio ben bugün gittim , bebeğin kalp atışlarıni göremedik , haftaya yine gideceğim yine göremezse kürtaj olacağım 😔 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
annesio Mftninanasi doktor da öyle söyledi yerleşme olabilir kese içinde değil dedi ne olur ne olmaz diye 10 gün sonra tekrar bi kontrole gidicem ama gördüm bebeğimi de kalp atımını da çok şükür 🤲🏻💕