Mirom Kızlar canm karişik sandiviç çekti hani içerisinde salam turşu ketcap mayonz oluyor bi dolu diyorlar hiç yemedm 5 ayligim ama canm cekti yiyebilirmiyim birde siz salam yiyormusunz
Deryakaya1802 Mirom salam hiç yemedim 🤔 Normalde de tadını bilmiyorum ama hamilelikte zararlı diye biliyorum. Bi kereden bi şey olmaz belki ☺️ Canınız çekmiş sonuçta.
Pars Mirom o tarz seyler zararlı ama pişmemiş ciğ et en zararlısı diye biliyorum.. nefsini körelt tabi ama yinede doktoruna mutlaka sor bence riske atmana degmez
efsanee_ Mirom benim de canımın ilk çektigi şey oydu ve yedimmmm 😋😋😋 Bence kararında yiyince bişey olmuyodur☺️
arbustoo Mirom ayvalik tostu o olsa ne yerim he. Canim ne isterse onu yedim iyi pisir sonra göm puh sana bu saatte
gayecee Mirom bende bugün midye yedim canımız çekince de yemek lazımmış ya bir kereden bir şey olmaz sanırım
Ceyceys Mirom canim toksoplazman dan dolayi doktor cig et yumurta yeme dediyse mayonezde cig yumurtayla yapiliyor onuda tuketmemeni oneririm
HaticeAlaahin Mirom bi kerecikten nolcak ye gitsin girmeyim posta canim ceker açım dedim dayanamadim 😂
Pelinzade Ben salamda yedim kolada içtim hamburgerde yedim canım çektikçe bilmiyorum yedim vallla hele kola içmeyeceğim dedikçe içtim 🤗
Nerm7n Oturup 1 kg salam sosis sucuk yemeyeceksin alt tarafı canın çekmiş bir kaç dilim yiyeceksin. Bunu burda sorman Bile hata göm gitsin.
marven Mirom ben bi kere yedim ama cok rahatsiz etti cikarmistim istemsizce snra canim cekti ama yine cikaririm diye yemedim salam baskin olmasin icinde bence cunku mideden ciksa da igrenc bi his birakiyor yani en azndan bende oyle olmuştu tursuyu basin 😂
Janset2105 Mirom salam yemedim hiç çiğ et mayonez de de çiğ yumurta var ama mayonez yedim bi seferden bişey olmaz herhalde 😀😀