Elmaliturtam1 Kızlar 26 haftalığım bugün dahiliyeye kan verdim bir sürü kırmzı yanıyor değerlerde durumlar iyi değil kendimi hiçç iyi hissetmiyorum zaten. Ben kışın b12 iğnesi kullanmıştım 600 kadar çıkmıştı b12 değerim bugün onada bakıldı şimdi baktım 95 kadar inmiiş referans değerinin bayaaa altında pzartrsi sonucu göstercem doktora bi sorun teşkil eder mi acaba. Demir ilacıdq kullanamıyorum kanım 10.4 düşmüş napcam ya siz neler yapıyorsunuz
LinamAsyam Elmaliturtam1 b12 benimde oyle dahiliyeye gittim hamilelikte ilacı uygun bulmadıgını yiyeceklerle desteklemem gerektiğini söyledi. Kan içinde demur serumu aldım. Sizinki yine bana göre çok iyi ilaç takviyesi verirse güvenerek kullanın ben en başından beri kullanıyorum ama çok düşük olunca yükseltemedi sizin için de verirse en azından daha fazla düşmez
Melismelo Değerim kacdı bilmiyorum ama bendede düşükdü Doktorum hamilelikde iğne yapılmıyor demişdi, bende bir sorun olmadı
Elmaliturtam1 Melismelo Çok garip 4 ayda 600 küsürlerden 93 e düşmesi insan bi tırsıyo 😅 Geçmeyen bi idrar enfeksiyonu da söz konusu evde şeker ölçüyorum toklık yüksek çıkıyor bugün dedim dahiliyeciye 3 aylık kan şekeri değerime baktı bugün normal gelmiş. Kiloluyum ilk çocuktw şeker yoktu bunda var mı yokmu çözemedim hamilelik çok zor gerçekten ben bi hayırlısıyla doğuraydım eşim anlamıyor ne nazlısın falan diyor ama bi ton sağlık problemi çıktı hamileliğimde safra kesemde çamur da bi yandan ilaç kullanamama işi sıkıntı bende içemiyorum zaten kan sulandırıcı iğne ve hap bide tiroid ilacı kullanabiliyorum sadece çok zorlanıyroum
Ktsynr Elmaliturtam1 canım idrar yolu enfeksiyonu var gibi duruyor ama hepsinden önce bence mutlaka şeker baktır homa-ir ve insülin değer yüksek çıkmış bunları göz ardı etme sakin
RiRi22 Bende 26 haftalık hamileyim. Kan, çinko magnezyum, kalsiyum, omega3 hepsini kullanıyorum. Bana hepsi iyi geliyor kendimi sağlıklı hissediyorum. Kullanmadığım zamanlarda enerjim olmuyor. Sana takviye edici hap vermedi mi doktorun.
Elmaliturtam1 RiRi22 Safra kesemde çamur oluştuğu için içemiyorum yağ ve vitamin içeren hapları anında yan etki yapıyor normaldede midem değişik bi şekilde bulanıyor sırtım çok ağırıyo safra yüzünden
Elmaliturtam1 Ktsynr Evet ever 3 senedir yüksek bende onlar bir türlü kilo veremiyorum homa ır için hamilelikten önce insülin direnci hapını kullanıyordum biraz düşmüştü ama hamile kalınca bıraktığım için yükselmiiş yine ilaç içilmiyor hamileylen. 100 kiloyum şuan kilolu olduğum için öyle çıkıyor karaciğerimdede yağlanma var baya zamandır zayıflasam gidecekte zayıflıyamıyorum artık doğumdan sonra bakıcam çaresine ilk kızımda 86 ile doğuma girdim çıktığımda 76 idim şimdi 100 kiloyum doğuma kadar olurum 105-106 Olmadı doğumdan sonra mide ameliyatı olurum belki gerçi gözüm kesmiyor vermeye çalışacağım
Elmaliturtam1 Fikriminincegulu Ne yapabiliriz diye sorucam doktoruma açıkcası çok sağlıklı beslenmiyorum ama çok bişeyde yemiyorum iştahım yok Allah bi an önce sorunsuz bitirmeyi nasip eyler inşallah hamileliğimi