Sarina98 blackberry118 ben korkardım, ne kadar korkulu olsa da normal doğum kadar 3 kez ameliyyat geçirmiş birine zarar veremez yeniden kesilmesi. Bildiğin yerden kesilmesi ayrı, kendi kendine kapalı yerde yırtılması ayrı bir durum. Bence 2ci daha korkunç.
blackberry118 Sarina98 zaten normal doğum normal seyrettiginde güzel. Doğal bir doğumda kesi yırtık dikiş olmaz. Mis gibi doğurup bebek kucakta kalkıyorlar. Hayali bile çok güzel ama bize nasip olmadı. Benden 1 ay önce görümcem 4kg bebeği kesisiz doğurdu benim 3 kg bebek doğmadı. Artık sonuçta bebeğimiz sağlıklı çok şükür buna odaklanacagiz.
bebegimd7 Sarina98 2 yıl geçmesi yeterli diyor doktorlar. 7 yıl çok uzun bi sure oyle olsa kimse ssvd yapmazdi çünkü çoğu kişi o kadar ara vermez. Sezaryen sonrası hemen hamile kalıp hiçbir sorun yaşamadan doğum yapanda var yıllar geçmesine rağmen dikişleri açilanda tamamen kişiyle alakalı birşey bu.
Sarina98 blackberry118 benimde hayalimdi doğum sonrası çok rahat ayağa kalkmak. Ama nasip olmadı) Sezeryanı zor iyileşenlerdenim. Hiç kimseye de arzulamam zor bir doğum ve ya sezeryan süresi geçirmesini.
fatma_eco Sarina98 benim ilki sezeryan oldu annem mefat eti kayın validem baktı bu ikincisinde öyle olsun istemiyorum kendi işimi aşımı bebeğime kendim bakiyim diyorum her ne kadar bana güzel baksada ben o baktıkça bana üzüldüm üzülüncede sütüm kesildi ama bu ikincisini normal doğum istiyorum
Zuhalsebu fatma_eco her doktor ssvd yaptırmıyor inşallah sizinki yaptırıyordur yaptırıyorsa 3 seneyi kabul eder diye düşünüyorum ama ücreti farklı oluyor