Eftelya-129 Kızlar acıl yardımcı olun bende 36+1 ama 1 aydır sol bacağım kalçam belim ağrıyor durmuyur yürüyemiyorum beyin cerrahi kalp damara gittim mr çekti fıtık Yok ama siyatik ağrı olabilir dedi artık dayanamıyorum belim kalçam bacağım sırtım çok ağrıyor sürekli parol içiyorum dayanck gibi değil ağlamaktan kendimi sıkmaktan öldüm artık yarın gidip sezeryan a almasını isticm yanlış bı karar mi doğumdan sonra geçer mi bu ağrılar geçer diyen oluyur lütfen bilgisi olan yazsın çok kötüyüm az önce bile acil den geldim sürekli acilik oluyurum bsy yapmıyorlar aradan 1 parol serum takıyor evde de 5 6 tane parol içiyorum
VeraVrea Burcinella sezeryan olun son haftalar cok eziyetli ama bebek iri filan değil onu nereden cıkardınız. Her hafta aynı almıyorlar doguma kadar 100gr da alabilir sadece. 3500 doğsa zaten ödem atınca 3200 filan kalır. Ciğer gelistirici olduktan sonra 37 de doğurulur tabi bise olmaz ins
Temmuzmucizesi26 busrrr evet suni sancı ile doğum yaptım öğlen 12 den akşam 10 a kadar sancı çektim sonrasında 5 dakika içerisinde kızım kollarımdaydı
ouzun Merhaba, bende bugun 37+2 deyim. 2900 dü kilosu. Bebek artık çok kilo alamadığı için oksijen açısından da sıkıntı yaşamaması için en geç 37+ 6 da doktorum alacak. Bakalım inşallah hayırlısı ile gelsin 🙏🏼