bkdusunenanne Kızlar bat 11 erken gebelik yaptım negatif mi artık psikolojim bozuldu hayalet çizgimi görüyorum kendim days doctor marka
turkan403 bkdusunenanne boyle cok ince cizgi var gibi en güzeli kan testi biraz bekleyin oyle kan verin. Gec döllenme olayi da oluyo bazen
mmedinestlms bkdusunenanne day’s doctor yanıltma payı çok var prodoctor bulabilirsen onunla dene canım kuruma çizgisi ve yanıltma olmuyor iki gebeliğimi de onunla öğrendim
RiRi22 bkdusunenanne canım benim gebeliklerimde de hep ikinci çizgi silik çıkardı. Geç döllenme olduğundan. Pkos olanlarda genelde geç döllenme olur. Bu kaç bekleyip kan vermen en iyisi
bkdusunenanne turkan403 evet bende baya inceledim artık gözüm ağrıdı bakmıyorum 11 gün var bekliyorum heyecanla kan vererek kollarımı bir görseniz mosmor kanı alırken zorladılar bir haftadır bölüm simsiyah
turkan403 bkdusunenanne oyle yapma bnde öyleydim ama her gebelik farkliymjs 3bnm oyle tuaf öğrendim ki🤭🤣
mmedinestlms bkdusunenanne maalesef yakınlaştırıpda baktım göremedim umarım vardır ama daha adetinize varmış dediğim testi alın 6 gün öncesinden belli olur
RiRi22 bkdusunenanne yok ışık düşük olduğu için goremedm. Erken saatlerde denemek.lazm gündüz gözüyle daha belirgin olabilir
Hatice5258 bkdusunenanne silik bi çizgi var benim yaptığım test ile aynı mı marka bilmiyorum ama içinde kullanma kılavuzu olması gerekir orda bi bilgi var silik bile olsa sonuç pozitiftir diye bende öyle yazıyordu.
Hatice5258 bkdusunenanne yaptığım testin markasını bilmiyorum erken gebelik testi benim yaptırdığım sizinki ile aynı kapağı pembe ydi farkediyo mu bi bilgim yok