Kahvesever12 Kızlar 9. Haftamdayım, belim sıfır beden ve karnım dümdüzdür genetik . Bu hafta belim kalınlaştı ve karnımın ortası mınıcık belırmeye başladı 🥹 benim gibi olan var mı aranızda? Ve ya sizin ne zaman büyümeye başladı 😍
motherbaby_ Kahvesever12 hep böyle zayıf olanların erken çıkıyor bence ama çok tatlı ben daha 25. Haftadayım geçen hafta çıkmaya başladı benim hamile elbisesi bile alamadım daha bu saatten sonra da almama gerek kalır mı bilmiyorum😄😄
Lovelovebaby Kahvesever12 bacım acele etme o kadar ben 32 haftaya giricem 28 lerde filan hamile mısın denmeye başlandı o da belli belirsiz hiiiicc de takılmayın karnınızın çıkmasına bebeğin büyümesiyle alakası asla yok . Maşallah benim bebeğim önden gidiyor ama görsen 32 haftalık demezsin yine zayıfım da aslında
Kahvesever12 motherbaby_ Kalçam basenim felan var ama belden hıc kılo almayan biriydim çok garipsiyorum hep aynadan karnıma bakasım geliyor bir de tekmesını felan duymak nasıldır acaba 🥰 her anımızın keyfını çıkarmaya bakalım , sağlıkla gelsin miniğiniz ❤️
Kahvesever12 Lovelovebaby çok az kalmış sizinde maşallah sağlıkla kavuşun mınıgınıze inşallah kolay bir doğum olur 🥰 ilk gebeliğim benim karnımın belirmiş olması garip geliyor ve mutlu ediyor umarım bebeğimin sağlığı da iyidir 😍
Gamze_dn Kahvesever12 ikinci gebeligim 10.haftada cikmaya basldi cnm birazda karin bolgesiyle alakali
Lovelovebaby Kahvesever12 amin inşallah 🤲🤲 tabiki bende öyleydim çıksın karnım belli mi oluyor mu sürekli. Sağlıklıdır emin olun
motherbaby_ Kahvesever12 ilk tekmeleri çok heyecan verici hala öyle gerçi ama sıklaşınca bazen can acıtıyo uykumun içinde bile hissediyorum çok güzel aslında hep öyle hep ilki sonu yok ilk dedigime bakma 😄 o kıpırdadıkça varlıgına daha çok alışıp daha çok benimsiyorsun benim paşam çok haraketli bir bebiş ama doktora gitmedigimiz zaman😄😂
dika Kahvesever12 amin inşAllah Allah razı olsun inşAllah sizde sağlıkla kucağınıza almayı Rabbim nasip etsin🤲🏻🍀
poyrazin_annesi28 Kahvesever12 16 haftada gözle görülüyordu ☺️ Hatta otobüste dolmuşta yer vermeye baslamislardi 😅 Bel kalınlaşması oluyor evet ama karnin daha aşağısında şişmeye başlar kuzum. Karnın sisse 9. Haftada gaz şişkinlik falan olsbilir. Bebek buyudukce yukarı cikiyo çünkü
Damyavuz Kahvesever12 Merhaba, benimde kalça kısmım var ama belim incedir hemen karnım çıkıyor 9-10 haftadan sonra.
Kahvesever12 Damyavuz benim gibi birilerinin daha olması çok güzel . Bazı insanlar şişlik gaz diyor ama arasında ki farkı bılıyorum doktorumda bebekten dedi çünkü 🥰